POLEMİK

Ahmet Hakan'la CHP'li Mehmet Bekaroğlu birbirine girdi

teyit.org'un Ahmet Hakan'ın köşe yazısını yalanlaması, Hakan'la CHP'li Mehmet Bekaroğlu'nun arasını açtı. İki isim sosyal medyada birbirine girdi.

Ahmet Hakan'la CHP'li Mehmet Bekaroğlu birbirine girdi

Doğrulama sitesi teyit.org Ahmet Hakan’ın Kılıçdaroğlu'nun konuştuğu video ile ilgili köşe yazısını sosyal medyadan yalanladı ve 'O videonun CHP'nin reklam filmi olduğu doğru değil.' dedi. Bu açıklamanın üzerine Ahmet Hakan ve Mehmet Bekaroğlu arasında büyük bir tartışma başladı. 

Doğrulama sitesi, Ahmet Hakan’ın köşe yazısıyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarında şu mesajı paylaştı “Ahmet Hakan'ın Hürriyet'te yayımlanan son köşe yazısında değindiği reklam filminin, CHP'nin yerel seçim videosu olduğu iddiası doğru değil. Klip, üç ayrı video birleştirilerek oluşturulmuş. Kılıçdaroğlu'nun konuşması ise Erzurum'daki bir açılıştan.” 

teyit.org'un bu açıklamasını paylaşan CHP'li Mehmet Bekaroğlu, Hakan'ı "Ah Ahmet Hakan ah." sözleri ile eleştirdi.

"SEN DE Mİ ARTIK SADECE BAŞLIKLARA BAKIYORSUN?"

Bunun üzerinde Ahmet Hakan da Bekaroğluna cevap verererek, "Ah Bekaroğlu ah! Sen de mi yazıyı okumadan yorum yapar oldun? Sen de mi artık sadece başlıklara bakıyorsun? Ben yazıda resmî propaganda filmi mi diyorum? Ayrıca ben yazıdaki filme olumsuz mu yaklaşıyorum?" dedi. 

"ÇAMURA YATMA ŞİMDİ..."

Hakan'a jet hızıyla cevap veren Bekaroğlu, "Çamura yatma şimdi; bu filmin montaj olduğunu ve parti ile ilgisi olmadığını anlamamışsın... yoksa ‘vaaz gibi propaganda filmi’ niçin diyesin. Ayrıca teyitçiler de seni teyit etmemiş. Sayın Ahmet Hakan; kendinize helal gördüğünüzü niçin başkasına haram kılarsınız? Bu üslup nasıl? Yahu küçük bir kılçığa dayanamıyorsun; niçin bu kadar gerginsin? Sen eskiden şakalar yapan bir insandın."ifadelerini kullandı.

"GERİLİYORUM ELİMDE DEĞİL"

Bunun üzerine Ahmet Hakan, Bekaroğlu'na"Gram haklı olsan şaka şenlik karşılardım ama gram haklı değilsin. Haksızlık karşısında geriliyorum, elimde değil." sözleri ile yanıt verdi. Hakan, Bekaroğlu'na yaptığı açıklamayı da 'Bilgin olsun' mesajı hatırlattı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar