GÜNDEM

Ahmet Hakan'ın aşk bombası! Bu fotoğraf ele verdi

Kanal D Ana Haber'i sunmaya başlayan Ahmet Hakan'ın sosyetik güzelle yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti

Ahmet Hakan'ın aşk bombası! Bu fotoğraf ele verdi

Sözcü'den Ünal Demirkaya'nın haberine göre; Ünlü gazeteci Ahmet Hakan ile sosyetik güzel Elif Dürüst'ün aşk yaşadığı iddiaları bir süre önce kulağıma gelmişti. Güvenilir kaynaklardan edindiğim bilgiye göre 3.5 aydır birlikte olan sevgililer, dışarıya çıktıklarında görüntülenmemek için arkadaş grubuyla gezmeyi tercih edip, baş başa Dürüst'ün Kanlıca'daki muhteşem villasında buluşuyor.

Mehmet Germiyanlıgil'den boşandıktan sonra uzun süre yapımcı Raci Şaşmaz ile aşk yaşayan ve sonrasında işadamı Şeri Şahnavaz ile birlikte olduğu konuşulan Dürüst, mutluluğu gazeteci Ahmet Hakan'da buldu. Bodrum'da arkadaş ortamında tanışan ikili, İstanbul'a döndükten sonra daha sık görüşmeye başlamış ve ilişkileri aşka dönüşmüş.

ahmet hakan

FOTOĞRAF ELE VERDİ

Sevgililer şu sıralar Elif Dürüst'ün Kanlıca'daki muhteşem villasında bir araya geliyor. Hatta Ahmet Hakan çalışmalarını bazen Elif Dürüst ün evinden yürütüyor. Geçtiğimiz eylül ayında Elif Dürüst villasını İnstyle dergisine açmış ve derginin objektifine poz vermişti. Hakan'ın sosyal medya hesabından ‘Çalışıyoruz' notuyla paylaştığı fotoğraflarda Dürüst'ün evinde olduğu görülüyor. Aynı fotoğrafa Dürüst'ün ‘Hoş geldin' yorumu yazdığı görülüyor.

elif dürüst

BOŞ VERİN BÖYLE İŞLERİ

Hareketli aşk hayatıyla magazin sayfalarında boy gösteren Ahmet Hakan'ı konuyla ilgili bilgi arandığında “Bu önemli bir haber değil. Boş verin böyle işleri” diyerek konuyla ilgili başka yorum yapmadı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar