MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan'dan sert FETÖ tepkisi! Bu yavşak...

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan NBC'nin Gülen iade edilecek haberiyle ilgili; ''Bu alavere dalaverenin, bu katakullinin, bu yavşak oyunun arkasında FETÖ'cü çakalların olduğundan yüzde 99 falan değil, yüzde yüz eminim" dedi.

Ahmet Hakan'dan sert FETÖ tepkisi! Bu yavşak...

Amerikan NBC News Televizyonu, Beyaz Saray'ın Fethullah Gülen'i gerekirse Türkiye'ye iade ederek ülkeden uzaklaştırmanın yollarını aradığını iddia etti. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise bu iddialar yalanlandı ve Beyaz Saray'ın 'Gülen'in iadesiyle ilgili herhangi bir görüşme yapmadığını' söylemişti.

Fethullah Gülen'in iade edilip edilmeyeceğine ilişkin bir soruya Trump "Bu şu anda değerlendirdiğimiz bir şey değil. Türkiye için ne yapacağımıza bakıyoruz, her zaman bakıyoruz. Açıkçası tüm iyi ilişkilerimizin olduğu ülkeler için bunu yapıyoruz." yanıtını vermişti.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan NBC'nin haberini değerlendirdi.

Ahmet Hakan, "FETÖ’yü rahatlatma operasyonu çekildi" başlığıyla yayımlanan yazısında "Önce kocaman bir yalan haber üretildi Amerikan basınında. Dendi ki; Trump, FETÖ'nün ABD'den gönderilmesi için girişim başlattı" ifadesini kullandı.

Hakan, sözlerinin devamında "Ardından da Trump'ın üstüne basa basa 'Yok öyle bir şey' demesi sağlanmış oldu. Bu alavere dalaverenin, bu katakullinin, bu yavşak oyunun arkasında FETÖ'cü çakalların olduğundan yüzde 99 falan değil, yüzde yüz eminim" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar