POLEMİK

Ahmet Hakan'a ağır suçlama; İkiyüzlülük yapma!

Seren Serengil haberini sunduğu için seyirciden özür dileyen Ahmet Hakan'a meslektaşı, Ali Eyüboğlu'ndan sert eleştiri geldi.

Ahmet Hakan'a ağır suçlama; İkiyüzlülük yapma!

Hakkında çıkarılan zorlama hapis kararının ardından cezaevine giren Seren Serengil, cezasını çektikten 3 gün sonra tahliye oldu. Gelişme ana haberlerdeki yerini alırken o bültenlerden biri olan Kanal D Ana Haber'de ilginç bir yayın politikası izlendi.

Cezaevinden çıkışını şova dönüştüren Seren Serengil'in tahliyesini 2 dakika boyunca ekran başındakilere aktaran Ahmet Hakan, haberin ardından Türkiye'nin içinde bulunduğu duruma vurgu yapıp özür diledi. Gelişmeleri değersiz bulan Ahmet Hakan, 'Böyle bir günde bir magazin ünlüsünün, bir başka magazin ünlüsünün gıybetini yaptı diye 3 gün hapse girmesinin ve bunun tadını çıkarmasının haberini ekrana getirdiğimiz için hepinizden özür diliyoruz. ' dedi.

Peki Ahmet Hakan'ın aynı günün sabahında yayımlanan köşe yazısında ne var? Seren Serengil'e mahpushane şarkıları tavsiye eden Ahmet Hakan, olayı ti'ye alsa da  'magazin ünlüsü' diye bahsettiği Seren Serengil'i köşesine taşıdı. Yani kendisine göre değersiz olana kalem oynattı.

Tüm bu yaşananlar Beyaz TV'de Söylemezsem Olmaz programında da yorumlandı. Program yorumcularından Ali Eyüboğlu, "Hangi haberin girip girmeyeceğine kendisi karar veriyor. 'Vermek zorunda kalıyorum" diyorsan özür dilemeyeceksin bu iki yüzlülüktür." yorumunu yaparken, Ece Erken ise 'Haberde vermekten utanıyorsan da köşende yazmaktan utanmıyor musun?' diye sordu. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar