GÜNDEM

Ahmet Hakan Yön Radyo için türkü söyledi

Ahmet Hakan, OHAL kapsamında "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan kapatılan Yön Radyo'ya desteğe gitti. Ahmet Hakan daha önce bu konularda özür dilemişti.

Ahmet Hakan Yön Radyo için türkü söyledi

Ahmet Hakan, OHAL kapsamında "terör örgütü propagandası yapmak" iddiasıyla hakkında kapatma kararı verilen Yön Radyo'ya desteğe gitti.

Stüdyoya gidip türkü söyledi.

Ahmet Hakan, "Anadolu'nun binlerce yıllık kültüründen süzülüp gelen türkülerin sesi olan Yön Radyo'nun susmaması için hepimiz dayanışma içinde olmalıyız" dedi.

 

FETÖ YAYIN ORGANLARINA DESTEK İÇİN ÖZÜR DİLEMİŞTİ 

Ahmet Hakan'ın bu sözleri son dönemdeki 'Özür' ve 'pişmanlık' yazılarını akıllara getirdi. 

Ahmet Hakan, 17 -25 Aralık operasyonlarına destek vermiş, ancak 15 Temmuz sonrası verdiği destek için özeleştiri yapıp "pişmanım" demişti.

Aynı Ahmet Hakan, Zaman, STV, Bugün TV, Kanaltürk gibi FETÖ yayın organlarının kapatılmasına karşı çıkmış, sert eleştiriler yapmış, 15 Temmuz sonrası  bu desteği için de özür dilemiş ve pişmanlığını dile getirmişti.

STÜDYOYA GİRİP TÜRKÜ SÖYLEDİ

Ziyareti sırasında Yön Radyo'da bulunan usta sanatçılar Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu, Erdal Erzincan ve Beyhan Aksoy ile türkü muhabbeti yaptığı için şanslı olduğunu ifade eden Ahmet Hakan, usta sanıtçılarla birliktte Yön Radyo stüdyosunda türkü söyledi.

 

ÇOK OKUNANLAR