POLEMİK

Ahmet Hakan yalnız değil, hepsi yapıyor...

Hıncal Uluç, Ahmet Hakan'ı "izleyiciye yalan söylemekle" suçlamıştı... Sina Koloğlu izleyiciye yalan söyleyen tek sunucunun Ahmet Hakan olmadığını yazdı...

Ahmet Hakan yalnız değil, hepsi yapıyor...

Hıncal Uluç geçtiğimiz günlerde Kanal D Ana Haber'i sunan Ahmet Hakan'ı, "kısa bir aradan sonra" deyip izleyiciyi kandırmakla suçlamıştı...

Hatta Hıncal Uluç, Ahmet Hakan'a "İsmini kaça satıyorsun" diye sormuştu...

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, Hıncal Uluç'a destek verirken, Ahmet Hakan'ın yalnız olmadığını yazdı...

Her ana haberin verdiği reklam arasının dakikasını tutan Sina Koloğlu, "Haber arası reklam ya da “Birazdan veda edeceğiz” diyerek reklam girmesine ben de karşıyım. Mesele Ahmet Hakan haberleriyle sınırlı değil." dedi...

İşte Sina Koloğlu'nun o yazısı:

HINCAL ULUÇ HAKLI MI?

Hıncal Uluç, Ahmet Hakan’ı “O zaman ‘Kısa bir ara’ deyip, yayına tam 15 dakika ara vermek ne oluyor? Sen, kısa lafının anlamını mı bilmiyorsun?” diye fena halde eleştirmiş.

Sözünü ettiği yayın geçtiğimiz pazartesiydi. Merak ettim, diğer kanallara baktım durum nedir diye?

Sıradan gidelim; ATV’de, 19.45 gibi Cem Öğretir “Kısa bir ara sonra kapanış” diyerek noktayı koyuyor. Altı dakika civarında bir ara veriyor.

FOX’ta Fatih Portakal, “Reklamdan sonra veda temennisi” diyor 19.45-19.59 arası 
reklam giriyor.

Show TV’de Jülide Ateş, “Kısa bir Reklam arasına gidiyoruz” diyerek kapatıyor. 19.48’den 20.00’ye kadar reklam, sonra dizi.

Star TV’de 19.35’te başlıyor reklamlar, bültenin arasına giriyorlar, 19.43’e kadar. Nazlı Çelik tekrar habere gidiyor ve 19.58’de bitiyor haber. Ardından ‘Paramparça’ dizisine geçiliyor.

Ortalama 12 ila 13 dakika arası reklamlar. Haber arası reklam ya da “Birazdan veda edeceğiz” diyerek reklam girmesine ben de karşıyım.

Mesele Ahmet Hakan haberleriyle sınırlı değil. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar