MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ün takıntıları kimler?

Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök arasındaki polemik geçen haftaya damgasını vurmuştu. Özay Şendir Rasim Ozan Kütahyalı'yı da katarak bu üç yazarın takıntılarını yazdı.

Ahmet Hakan ve Ertuğrul Özkök'ün takıntıları kimler?

Milliyet'ten Özay Şendir'e göre Ahmet Hakan, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ertuğrul Özkök polemik atlasının baş aktörleri.

Özay Şendir bugün köşesinden üç yazarın da takıntılarını yazdı. Şendir'e göre Ahmet Hakan'ın görünür takıntısı Rasim Ozan Kütahyalı, gizli takıntısı ise Ertuğrul Özkök. Ertuğrul Özkök'ün takıntıları ise Mehmet Barlas ve Emin Çölaşan...

İŞTE ÖZAY ŞENDİR'İN MİLLİYET'TEKİ O YAZISI

Ahmet Hakan: Her konuda polemiğe girme kapasitesine sahip. Görünür takıntısı Rasim Ozan Kütahyalı, gizli takıntısı Ertuğrul Özkök. ‘Beyaz çorap’, ‘sonradan Nişantaşılı’ kelimelerine bağışıklık kazandı. Kullandığı dili rakibine göre belirliyor. 

Rasim Ozan Kütahyalı: Adın geçsin de nasıl geçerse geçsin kuralını iyi biliyor. Aziz Yıldırım ve Ahmet Hakan polemiklerinden mutsuz     olduğunu sanmam. Aynı mahallede olduklarıyla kavgada dikkatli, karşı mahalleyle kavgada attığı ya da yediği yumrukları saymıyor.

Ertuğrul Özkök: Türkiye’nin en çok küfür edilen adamı olarak ağır cümlelere şerbetli, herkese cevap vermeye köşesi yetmez. Takıntıları, Mehmet Barlas ve Emin Çölaşan. Ahmet Hakan polemiğinde yaşamışlık avantajını sonuna kadar kullanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar