MEDYA KÖŞESİ

Ahmet Hakan Meral Akşener'i beceriksizlikle suçladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, muhafazakar dindarlara Erdoğan'ın ördüğü kalın duvar nedeniyle ulaşamadıklarını söyleyince, Ahmet Hakan da yazısında "sizin beceriksizliğiniz nedeniyle olmasın?" diye soruverdi.

Ahmet Hakan Meral Akşener'i beceriksizlikle suçladı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya konuşmuş ve özellikle Ali Babacan ile ilgili sözleri tartışma yaratmıştı. 

Şöyle demişti Meral hanım; “Tek eksiğimiz muhafazakâr dindarlara ulaşmak... Çünkü Erdoğan, aramıza kalın bir duvar koydu. Babacan ve Davutoğlu’nun partisi, muhafazakâr dindar seçmene çabuk ulaşmayı kolaylaştıracak yapılar olacak. Çünkü Erdoğan, onlarla dindarların arasına duvar öremez"

Yani anlayacağınız Meral Akşener baya baya "muhafazakar dindarlara ulaşamıyorum" diye itiraf etmişti. 

Ahmet Hakan da haliyle bu sözlerin üzerine bugün köşesinden taşı gediğine oturtmuş. 

Muhafazakar bir çevreden gelen Akşener'in AK Parti'nin kuruluşunda neredeyse kurucu olarak yer alacağını hatırlatan yazar, yazısına şöyle devam etti:

Madem Erdoğan’ın ördüğü kalın duvarları yıkamayacaktınız

"Sizinle muhafazakâr dindarlar arasına kalın duvarlar ördüğünü söylediğiniz Erdoğan, aynı duvarları Babacan ve Davutoğlu için de öremez mi?

Madem Erdoğan’ın ördüğü kalın duvarları yıkamayacaktınız... O halde ne diye parti kurup toplumun önüne çıktınız ki?

Duvarları parçalamaktan aciz bir siyasetçinin, duvarların parçalanması konusunda başkalarından medet umması nasıl bir şey?

Muhafazakâr dindarlara ulaşamamak, Erdoğan’ın ördüğü duvarlar nedeniyle değil de sizin beceriksizliğiniz nedeniyle olmasın?"

Ahmet Hakan'ın yazısının tamamı

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar