KAYBETTİ

Ahmet Hakan kaybetti

Anlaşılan o ki Ahmet Hakan, Didem Arslan Yılmaz'la yaşadığı şahsi polemiği Uğur Dündar üzerinden sürdürmek istemiş.

Ahmet Hakan kaybetti

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği yayında Uğur Dündar moderatörlük teklifini reddetmişti. 

Uğur Dündar'ın kararı bugün neredeyse bütün köşe yazılarının konusu oldu ama hiç kimse Ahmet Hakan gibi bir yorum yapmadı. 

Herkesten farklı bir yorum yapmış olmak Ahmet Hakan'ı sevindirebilir ama her televizyoncunun atlayacağı böyle bir teklifin "kutuplaşma" gerekçesiyle reddilmesine "yiğitlik" demek de yine Ahmet Hakan'a nasip oldu. 

Öncelikle bir gazeteci için "linç" kaygısı, kutuplaşmanın ortasında kalmak gibi endişeler "gazetecilik" refleksinin önüne geçmemeliydi. 

Ki, Uğur Dündar gibi televizyon haberciliğinin duayen isimlerinden birisi için. 

İkincisi Uğur Dündar ilk yorumunda bu tekliften memnuniyeti dile getirmiş ve kabul etmiş gibi "adil" davranacağını söylemişti. Sonrasında ne oldu da Ahmet Hakan'ın deyimiyle "yiğitlik" yapma gereği duydu, bu da başka bir tartışma konusu.

Anlaşılan o ki Ahmet Hakan, Didem Arslan Yılmaz'la yaşadığı şahsi polemiği Uğur Dündar üzerinden sürdürmek istemiş. Onun için olsa gerek bu reddedişi yerlere göklere sığdıramayışı. Zira hepimiz bu ortak yayında Didem Arslan Yılmaz'ın moderatör olmayı ne kadar çok istediğini biliyorduk.  Kaldı ki ortak yayın fikrini ilk ortaya atan isim de Didem Arslan Yılmaz olmuştu.

Dolayısıyla Ahmet Hakan bu tutumuyla günün kaybedeni oluyor. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum