POLEMİK

Ahmet Hakan, Ertem Şener'e fena laf soktu!

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore'a küfreden Beyaz TV ve TRT sunucusu Ertem Şener, Ahmet Hakan'ın diline fena düştü!..

Ahmet Hakan, Ertem Şener'e fena laf soktu!

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, önceki akşam Twitter üzerinden İngiltere Büyükelçisi Richard Moore'a küfreden Beyaz TV ve TRT sunucusu Ertem Şener'e fena laf soktu..

Ahmet Hakan, İngiliz Büyükelçi'ye "O... çocukları" diye küfreden Ertem Şener'i, "Oğlum, ben var ya ben, Britanya’nın büyükelçisine laf sokmuş adamım, tamam mı?” diye övünmek için bu çıkışı yaptığını yazdı...

İngiliz Büyükelçi Dolmabahçe'deki laleleri çekip "bahar geliyor" içerikli bir twit atmış, Ertem Şener de bu twiti "Hayır propagandası yapmak" ve "darbe istemek" olarak yorumlayıp Moore'a "O... Çocukları", "İngiliz köpeği" gibi çok sayıda hakaretin olduğu seri twitler atmıştı...

"OF YA! BU APTAL KİM?"

Moore da bu twitlere önce "Of ya! Bu aptal kim?" paylaşımıyla cevap vermişti...

Dün akşam saatlerinde dinmiş gibi görünen tartışma Ahmet Hakan'ın bugünkü yazısıyla yeniden alevlenir mi bilmiyoruz ama Ahmet Hakan'ın yazısının Ertem Şener'i kızdıracağı kesin gibi!..

Bakalım Ertem Şener Ahmet Hakan'a cevap verebilecek mi?..

İşte Ahmet Hakan'ın bugünkü o yazısı:

İNGİLİZ BÜYÜKELÇİ’YE TAVSİYEMDİR

SAYIN Büyükelçi...

Sosyal medyada takipçilerinizle Türkçe polemiğe girmeye devam etmeyin.

*

Çünkü bizim memlekette, “Oğlum, ben var ya ben, Britanya’nın büyükelçisine laf sokmuş adamım, tamam mı?” diyerek dolaşmaya meraklı çok tip var.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar