RÖPORTAJ

Ahmet Hakan Çarşamba röportajlarına başladı!

Ahmet Hakan ilk röportajını yaptı. Gazetede bir tam sayfa yer ayrılan, birinci sayfada sürmanşetten anonslanan röportajda Muharrem İnce'yi konuşturdu.

Ahmet Hakan Çarşamba röportajlarına başladı!
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

21 Ağustos günü Gazeteciler.com Ahmet Hakan'ın Hürriyet gazetesi için röportajlar yapmaya başlayacağını tüm medyaya duyurmuştu. 

Hürriyet çalışanlarının bile haberinin olmadığı bu bomba gelişmenin sonuçlarını elbette gazetenin diğer röportajcıları, Ayşe Arman ve Emin Çapa düşünecektir.

Ancak bugün Ahmet Hakan ilk röportajını yaptı. Gazetede bir tam sayfa yer ayrılan, birinci sayfada sürmanşetten anonslanan röportajın çarpıcı olan yanı elbette yapıldığı kişi.

Deneme

Cuma günü düzenlenecek kurultayda CHP Genel Başkanlığı makamına aday olan Muharrem İnce, Ahmet Hakan ile Beşiktaş'ta turlarken uzun soluklu bir röportaj yapmış oldu. Sebati Karakurt'un objektifine çarpıcı pozlar veren ikili tabii ki siyaset konuştular.

Deneme

"70 yaşındaki Demirel Erdoğan'ı sallardı" diyerek Partisinin muhalefet yapma biçimine yüklenen...

"Türkiye'nin %70'i sağcı değil, bu bize pompalanan bir şey" diyerek Ecevit'i anımsatan...

"Ekmek, aş, özgürlük, dayanışma demek lazım, şezlongcu, makarnacı, tıpış tıpış değil" diyerek genel başkanına bayrak açan...

"AK Parti'nin parası çok ama parayla seçim kazanılsaydı Yalova'da bizi boğarlardı. Yalova Türkiye'nin laboratuarı..." diyerek kendine güvenini ortaya koyan...

"Benim çıkışım köprüden önceki son çıkış, yoksa başkanlık sistemi gelir" diyerek seçmenine de partisine de gözdağı veren...

"Kemal bey koltuğa yapıştı, eskiden böyle değildi..." diyerek nostalji yapan...


Muharrem İnce'nin Ahmet Hakan'a anlattıklarının tamamını okumak için buraya tıklayın...



ÇOK OKUNANLAR