POLEMİK

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'a aynı üslupla cevap verdi

Ahmet Çakar, kendisini tehdit eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a televizyondan "mafya mısın" diye sordu. Köşesinden de "Aziz Yıldırım haklı tabii!" deyip dalgasını geçti.

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'a aynı üslupla cevap verdi

Fenerbahçe Bayşkanı Aziz Yıldırım, Avrupa hezimetinin ardından medya dünyasını hedef almış, hem tehditler savurmuş hem de tüm suçun gazetecilerde olduğunu iddia etmişti.

Aziz Yıldırım'ın tehdit ve hakaretlerinin hedefindeki isimlerden birisi olan Ahmet Çakar Aziz Yıldırım'a hem televizyon ekranlarından cevap verdi hem de köşesinde Fenerbahçe'nin içine düştüğü durumdan kimin sorumlu olduğunu örnekleriyle anlattı.

Kendisini tehdit eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a televizyondan "mafya mısın" diye soran Ahmet Çakar, Sabah gazetesindeki köşesinden de "Aziz Yıldırım haklı tabii!" deyip dalgasını geçti.

İşte Çakar'ın o yazısı:

AZİZ YILDIRIM HAKLI TABİİ!

Aziz Başkan haklı tabii ki...

Alanya, Kayseri, Başakşehir, Bursa ve Osmanlıspor kayıplarının sebebi şerefsiz spor basınıdır...

Şampiyon Ersun Yanal'ı kovan, ardından da 'Ben olduğum sürece Ersun ve Aykut olamaz' diyen de alkolik spor medyasıdır...

Ersun hocadan sonra İsmail Kartal'ı hoca yapan, sonra onu da kovup Vitor'u ve komisyoncu Terraneo'yu getiren, sonra Terraneo'yu kovan, sakat Robin Van Persie'yi transfer eden şerefsiz medyadır...

Ligin başlamasına 3 gün kala Vitor'u kovup emekli olmuş Dick'i getirip ve ona bayramlarda izin veren de medyadır...

Kovduğu ya da sattığı Sow, Stoch, Salih, Emenike gibi oyuncuları tekrar geri getiren de medyadır...

3 Temmuz'da takımına sahip çıkan ama başarısızlıkta da protesto hakkını kullanan taraftarı medya bağırtmıştır...

Onu eleştirmek izne tabi olmalıdır.

Gelelim evinin önünde vurulan kişiye. Bu kişi Engin Verel'dir. Beni vurduran hala faili meçhuldür.

Polise 3 isim vermiştim ama bir şey çıkmadı.

Şimdi eski İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'a soruyorum, size verdiğim 3 isimle ilgili ne yaptınız? İfade aldınız mı? Sonuç ne? Beni vuran ve vurduranın bulunamaması Cerrah'ın sorumluluğundadır.

Dosyanın yeniden açılması lazım.

SEN MAFYA BABASI MISIN?

Ahmet Çakar Beyaz TV'de yorumcu olduğu programda da Aziz Yıldırım'a tehditlerinden dolayı "Sen mafya babası mısın" diye sordu.

İşte o video:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar