POLEMİK

Mehmet Ali Ilıcak annesine isyan etti; Ah be anne Nagehan'a yapılır mı bu?

Nazlı Ilıcak'ın oğlu Mehmet Ali Ilıcak, annesinin savunmasında Nagehan Alçı'nın Bank Asya'dan kredi çekip villa almasıyla ilgili ifadelerine ateş püskürdü.

Mehmet Ali Ilıcak annesine isyan etti; Ah be anne Nagehan'a yapılır mı bu?

FETÖ'nün medya yapılanmasında olduğu iddiasıyla tutuklanan Nazlı Ilıcak savunmasındaki Nagehan Alçı sözlerinin yankıları devam ederken oğlu Mehmet Ilıcak'tan annesine ilginç bir tepki geldi.

FETÖ'nün medya yapılanmasında olduğu iddiasıyla tutuklanan Nazlı Ilıcak savunmasında, kendisi hakkında "Tahliye edilmeli" diyen Nagehan Alçı'nın Bank Asya'dan çektiği kredi ile aldığı villayı örnek göstermişti.

BANK ASYA KREDİLİ VİLLA MEVZUSU 

Nazlı Ilıcak, "Ben Bank Asya'dan krediyle villa mı aldım? Menfaat peşindekiler hapiste değil. Ben hiçbir zaman menfaat peşinde olmadım. " demişti.

''NAGEHAN'I RENCİDE EDECEK BİR CÜMLE KURDU''

Nazlı Ilıcak'ın bu sözleriyle ilgili oğlu Mehmet Ilıcak'tan açıklama geldi. Medya Radar'a konuşan Mehmet Ali Ilıcak şunları söyledi: 

"Nagehan benim yakın dostum. Bu sözleri okuduktan sonra kardeşimi aradım çünkü o duruşmada ve takip ediyordu, arayıp sordum. Nagehan kendi camiasından tepki çekme pahasına risk alıp annemin tutuksuz yargılanması gerektiğini yazdı. Ailece kendisine teşekkür ediyoruz. Annem maalesef savunması esnasında isim vermeden dahi olsa Nagehan’ı rencide edecek bir cümle kurdu. Bu bizi çok üzdü. Bir tarafta hapis yatan annemiz, bir tarafta sürekli hatalarını düzeltmeye çalışmak arasında sıkışıp kalıyoruz. Bu da Aslı'yı (kız kardeşi) ve beni çok üzüyor. Nagehan’ın da hakkını yemeyelim gayet güzel bir duruş gösterdi ve korudu onu yani."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum