TV HABER

Adnan Hoca Kedicikleri erkeklerle görüştürmüyor

Adnan Oktar'ın kedicikleri olan tanınan Didem Ürel, Ceylan Özbudak, Aylin Kocaman Seda Sayan'ın canlı yayın konuğu oldular

Adnan Hoca Kedicikleri erkeklerle görüştürmüyor

tv8’de ekranlara gelen Seda Sayan’ın sunduğu Seda Sultan programına Linet, Sibel Üresin ve Ebru Demirhan konuk oldu. Programda Maya Takvimine göre 21 Aralık Dünyanın sonu olacak konusu konuşuldu Adnan Oktar'ın kedicikleri programa canlı bağlanarak 21 Aralık kıyamet söylentilerini yorumladılar.

Programa bağlanan Didem Ürek, Ceylan Özbudak, Aylin Kocaman Hz. Muhammed'in hadislerindeki Hz. Mehdi tarifinin aynı Adnan Oktar'a benzediğini söyleyerek Hz. Mehdi'nin o olduğunu ima etti. Sibel Üresin kediciklerin bu sözleri ile 'saçı da boyalı mıydı?' diye dalga geçti.

İşte kıyamet konuşmalarından satır başları:

Soruya ilk Didem Ürek yanıt verdi. Ürel konuyla ilgili, "Kıyamet bir gerçek ama Allah'ın izniyle bugün değil. Kıyamet günü çok yakın. Muhammed süresinde alametlerin olduğu. Onların işaretlerinin geldiği bildiriliyor. Kıyametin alametleri ortaya çıkıyor. Peygamber Efendimiz 1400 yıl öncesinde söyledikleri bir bir gerçekleşiyor. Şu ana kadar yaklaşık 650 kıyamet alameti gerçekleşti.

Bunlardan bazıları Fırat'ın suyunun kesilmesi, Gazze'nin işgal edilmesi. Ramazan ayında güneşin ve ayın tutulması. Lülün kuyruklu yıldızı 2009 yılından dünyaya en yakın yerden geçti ve diğer gök cisimlerinin aksine ters yönde hareket etti. Bu bir mucizedir.

-Kıyametten korkuyor musunuz? Bugün kopacak mı diye korktunuz mu?

Hayır korkmadık. Çünkü önemli bir dönemin içerisindeyiz. Hz. Mehdi'nin çıkış dönemi. Önümüzde bir vakit var. Bu dönemde çok alamet gerçekleşti. Örneğin Afganistan'ın işgali. Bunları hepsini Peygamberimiz bildirmiş. Bağdat'ın alevlerle yok edilişi. Bunların hepsi oldu. Irak'rta bir ordunun yok olması. Depremlerin çoğulması. Bunlar sadece bu dönemde oluyor.

-Biz sizin stüdyoya gelecektik ama Adnan Hoca'dan veto yedim. Kameranlarımız erke diye. Orada Adnan Hoca'dan başka erkek yok mu?

Sizin olduğunuz ortamda çok rahatız ama tanımadığımz birinin yanında o kadar rahat etmiyoruz. Müslüman bir kadın dürüst bir insanın yanında rahat eder. Hocamız Alllah'tan çok korkan bir insan o yüzden rahatız.

-Namaz kılarken başınızı kapatmıyor musunuz?

Kediciklerden Ceylan namaz kılarken başları açık namaz kılıp kılmadıkları sorusuna ‘Kuran’da örtü geçmiyor. Bir bayan evde dolaştığı gibi namaz kılabilir’ dedi.

ÇOK OKUNANLAR