REKLAM

Adamsan gel ofisime yüzüme karşı söyle!

Candaş Tolga Işık'a konuk olan ünlü şarkıcı Volkan Konak sosyal medyada kendisini eleştirenlere seslendi: Adamsan gel ofisime yüzüme karşı söyle!

Adamsan gel ofisime yüzüme karşı söyle!

Karadeniz müziğinin sevilen yorumcularından Volkan Konak, Cuma gecesi Kanaltürk'te yayınlanan 'Bunu Konuşalım' programına konuk oldu.

Canlı yayından sosyal medyada kendisini eleştirenlere seslenen ünlü şarkıcı 'Adamsan gel ofisime yüzüme karşı söyle!' dedi. Program sunucusu Candaş Tolga'nın Volkan Konak'ın sözleri karşısında söyledikleriyse oldukça ilginçti. İşte canlı yayında yaşanan o diyalog;

'Herifsen gel yüzüme konuş'

Volkan: Hakikaten üzüldüm Orhan Hoca'ya. Yahu herifsen benim yüzüme karşı konuş. Benim ofisimi biliyorsun, Ataşehir'de.Herifsen gel Ataşehir'e.Bu internette taşın arkasına sığınıp ateş eden tipler var ya, onlar korkaktır ama fino köpeği gibidir. Onlar hep havlayacaktır. Arkanı döndüğünde sinerler zaten. Her havlayan köpeğe dönersen, medeniyet ilerlemez. Yol bitmez. Dolayısıyla gerek meslektaşarıma gerek bize bu süreçte zaman zaman geçirmeler, bindirmeler oluyor. Onlara şunu söyleyeceğim; o heriflik değl. herifsen gel yanımda bacak bacak üstüne at. bırak laf etmeyi gel yanımda bacak bacak üstüne at.

'Aman abi böyle şeyler söyleme!'

Candaş: Aman abi şimdi böyle şeyler söyleme. Son söyeldiğinde bir adam ateş etmiş arkandan. Şimdi bir daha kimseyi çağırma.

Volkan: Yok şimdi tedbirliyim. Ayrı mesele.Şunu söylemeye çalışıyorum; çok can sıkıcı. Mesela Orhan Gencebay. Ben olsam akillere katılmam. O bir siyasi projedir diye düşünüyorum. Benim düşüncem. E adam katılmış.Sana ne? sen de ki; ben katılmazdım. Tamam, eyvallah. Adama niye küfür ediyorsun? Bu nasıl küfürlerdir? Adam kalp krizi geçirir ya! Gerçekten öyle. İnsanlar intihar eder. Öyle bir şey olamaz kardeşim. Ben de diyorum ki; gel yüzüne de herifsen! Bu hoş değil. Bu Türkiye'de moda oldu. Sporda birşey diyorsun, öteki bindiriyor. sevdiğin takımla ilgili birşey diyorsun öteki bindiriyor. Bu ne? Bunlar korkaktırlar. Ama bunlar topraktaki karınca kadar da çokturlar. Ama bir sır vereyim, bunlar bizim destanımızda zaten yokturlar.O yüzden lafımı geri alıyorum. Boşver...

ÇOK OKUNANLAR