TV HABER

Üç Adam Okan ve Beyaz'ın kabusu oldu!

Star TV'den TV 8'e geçecek olan 3 Adam, iki ekran klasiği olan Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk'ün tahtını sarstı.

Üç Adam Okan ve Beyaz'ın kabusu oldu!

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, bugünkü yazısında Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un sunduğu "3 Adam" programının Okan ve Beyaz'ı reytinglerde geçtiğini yazdı.

Uzun yıllardır ekranda "Beyaz ve Okan Bayülgen dışında kimse tutunamıyor" geleneğini bozan '3 Adam' Beyaz Show ve Okan Bayülgen'in reyting listelerindeki tahtını sarstı.

İşte Oya Doğan'ın bugünkü yazısının bir kısmı...

Uzun yıllardır ekranda Beyaz ve Okan Bayülgen dışında kimsenin tutunamadığını ve yeni isimlere ihtiyacımız olduğunu konuşuruz. İşte alternatifi 3 Adam yarattı. Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç bir anda reyting listesinin zirvesine yerleşti. Öyle ki, Okan Bayülgen’in Makine Kafa programı cumartesi akşamları 3 Adam karşısında kan kaybetti.Bayülgen programa ara verdi ve bu defa cuma akşamı izleyici karşısına çıktı. Bu hem Bayülgen hem de izleyici için büyük bir yenilikti. Bayülgen bugüne kadar hep cumartesi akşamları ekrandaydı. İşte bu yeni karar, bir haftadır gündemimizi Beyaz-Bayülgen mücadelesini kimin kazanacağına dönüştürdü. Malum, Beyaz ve Bayülgen 20 yıl boyunca hiç rakip olmadılar. Bu yarışı kimin kazacağı şampiyonu da belirleyecekti.

BEYAZ SHOW'DA ÜÇ ADAM BROŞÜRÜ DAĞITTILAR!

Ve ne acıdır ki, Beyaz Show’un konukları 3 Adam’dı. Yani Okan Bayülgen yağmurdan kaçarken, 3 Adam artı Beyaz’a tutuldu. Bayülgen’in konukları Şebnem Bozoklu, Hakan Yılmaz, Fırat Doğruloğlu, Enver Aysever, Mehmet Erdem ve Şebnem Ferah’tı. İki programı da izledim. Şebnem Ferah’ın konser tadındaki performansları harikaydı. Masanın sohbeti de güzeldi ama kimse rahat değildi. Beyaz Show’da 3 Adam ve Suzan Kardeş programı ele geçirmişti. Özellikle 3 Adam’ın açılışta kendi programlarının broşürünü izleyiciye dağıtmasına çok güldüm. Açıkçası bir yanda samimi bir sohbet, diğer tarafta konser tadında keyifli bir program vardı.

BEYAZ VE OKAN BAYÜLGEN REKABETİNDE SON DURUM

Bayülgen ve Beyaz arasındaki yarışı da Beyaz Show kazandı. Makine Kafa Tüm Kişiler’de 1.12 reytingle 79’uncu, AB’de 1.83 reytingle 26’ncı oldu. Beyaz Show ise Tüm Kişiler’de 4.35 reytingle 11’inci, AB’de 4.68 reytingle 7’nciliğe oturdu. Sonuca bakınca kazanan Beyaz ama bana kalırsa Okan ve Beyaz yarışını 3 Adam kazandı. İkili arasındaki mücadele asıl haftaya başlayacak.


ÇOK OKUNANLAR