TV HABER

Acun Show'dan ayrılmasını böyle anlattı

Son zamanların en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı, Bloomberg HT'de Kenan Erçetingöz'ün sunduğu '60 Dakika'ya konuk oldu.

Acun Show'dan ayrılmasını böyle anlattı
GAZETECİLER.COM -   Son zamanların en çok konuşulan ismi Acun Ilıcalı, Bloomberg HT'de Kenan Erçetingöz'ün sunduğu '60 Dakika'ya konuk oldu.

Ünlü televizyoncu, 1996 yılından bu yana çalıştığı Show TV ile yollarını neden ayırdığını izleyenlerle paylaştı.

İşte Kenan Erçetingöz'ün soruları ve Acun Ilıcalı'nın yanıtları:

Kenan Erçetingöz: Ayrılık haberi doğru mu?

Acun Ilıcalık:Mehmet'in haberi doğru, ben başka kanala transfer olmadım. Bu bir iş anlaşması. İki taraf karşılıklı oturup konuşuyor. Biz de Show TV ile konuşuyoruz her sene. Bu sene anlaşamadık. İpler kopmuş gibi oldu.

Kenan Erçetingöz: Kesin mi?

Acun Ilıcalık:Kesin diyemeyiz hiç bir şeye. Gidebileceğimiz kanal var ama bizim gönlümüz Show TV'den yana. Ben ayrılmayı hiç düşünmedim. Tek bir sebep yaşanabilecek bir pürüz olurdu. Maddi sıkıntıları var, belki ileride düzelir. Ama sıkıntı ile sezon başı çakışınca anlaşamadık.

Kenan Erçetingöz: 80 bölümlük 45 milyon TL alacağın varmış? Doğru mu bu?

Acun Ilıcalık:Doğru değil?

Kenan Erçetingöz: Daha mı çok daha mı az?

Acun Ilıcalık:Daha çok... Ama önemli değil. Bu tip olaylarda alacağım olabilir. Alacağım var da demedim ben bugüne kadar. Alacağım da olabilir. aman alacağım var diye ortalığa düşmedim.

Kenan Erçetingöz: Maddi açıdan mı yaşandı anlaşmazlık. Yoksa alacak daha da çoğalacak diye mi?

Acun Ilıcalık:Benim dünyamda maddiyat hiç önemli yer tutmadı. Burada şöyle bir sıkıntı var. Alacağınız 3-4 bölümse kanalı terkeder yapımcı. Bizimki ekstrem durum oldu. Kimseyi inandıramam ben anlatsam. benim 5 yıldır alacağım var. Alacaklıyım ama para kazanıyorum. Kanal bana bereketli geliyor. Mutluyum. Benim alacağım bir anda olmadı. 5 yılda birikti. Ben 5 yıldır okey demişmiş. Mutsuz olsam yıllar önce giderdim.

Kenan Erçetingöz: Daha karar vermedin yani?

Acun Ilıcalık: 120 kişilik bir ekibiz biz. Önümüzü görmeye çalışıyoruz. Star atak yapıyor kanal olarak, ATV var... Doğru kararı vermeye çalışıyoruz. Benim hayatımda önemli kararlarımda Allah hep yardım etti.

ÇOK OKUNANLAR