TV HABER

Acun Ilıcalı'dan şaşırtan itiraf!

TV8'in sahibi, ünlü yapımcı Acun Ilıcalı yeni Survivor ile ilgili yaptığı açıklama ile sevenlerini şaşırttı.

Acun Ilıcalı'dan şaşırtan itiraf!

'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmasının 22'nci bölümünde gerçekleşen ada konseyine, Acun Ilıcalı'nın yıllar sonra ilk kez açıkladığı bir olay damga vurdu.

Yarışmanın yapımcısı, bu sezon Alp Kırşan'ın yerine Survivor sunucusu olan eski yarışmacı Murat Ceylan'ın adaya telefon sokma girişimini anlattı.

Acun Ilıcalı, "Survivor'da iletişim çok önemli bir sorun. Bizim şu andaki sunucumuz Murat, kız arkadaşıyla iletişim kurmak için ortalığı yıkmıştı" diyerek söze başladı.

"Murat'ın Survivor'daki engin tecrübeleri arasında o bölüm de var. Sağ olsun, bize de yarışmacılara daha dikkatli bakmamız konusunda tecrübe edindirdi."

murat ceylan

"Tam adaya girecekken yapılan son aramadan sonra içeri ne sokabilirsin? Gözün çok döndüyse; fındık, fıstık, belki bir tane sandviç... Murat'tan ne çıkıyor biliyor musunuz? 1996 model bir cep telefonu."

İLK VE TEK YARIŞMACI...

"Survivor'ın 11 yıllık tarihinde üzerinde cep telefonu ile yakalanan, adaya cep telefonu sokmaya çalışan ilk ve tek yarışmacı. O yüzden Survivor sunmayı sonuna kadar hak etti. Gerçek Survivor o çünkü, hayat mücadelesi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar