GÜNDEM

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı

Son dakika! Geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 8 dakika süren duruşma ile boşandı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı

9 yıldır birlikte olan ve geçtiğimiz yıl eylül ayında Fransa'nın Marsilya kentinde evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı, 8 dakika süren duruşma ile boşandı.

TEK CELSEDE BOŞANDILAR

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı boşanmak için Silivri Adliyesi'ne geldi. Adliyeye aynı araçla gelen Subaşı ve Ilıcalı'nın mutlu halleri dikkat çekti. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın 9 yıllık birliktelikleri jet hızında bitti. Ünlü çift, 8 dakika süren davada tek celsede boşandı.

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın adliyeye girerkenki neşeli halleri dikkat çekti...

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı boşanmak için adliyeye birlikte geldi işte o anlar

ACUN ILICALI NEDEN BOŞANDIKLARINI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı dedikodulara ilişkin 'çirkin' demekle yetinirken Şeyma Subaşı ile olan ayrılığıyla ilgili de şunları söyledi: 
“Her evlilikte boşanmada var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle.

ÇİRKİN DEDİKODULAR

Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı, yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar