GÜNDEM

Acun Ilıcalı Show TV'yi parselledi

Show TV'yi Acun TV'ye çeviren ünlü yapımcı bu kez "O ses" yarışmasını piyasaya sürüyor.

Acun Ilıcalı Show TV'yi parselledi
GAZETECİLER.COM - Show TV, Acun TV'ye dönüştü. Bu yayın döneminde de ekranı Acun Ilıcalı'nın programları parselledi.

Pazar akşamını "Yok Böyle Dans" yarışması ile kapatan Acun Ilıcalı, pazartesi gününü de "The Voice"ın Türkiye versiyonu "O SES TÜRKİYE" yarışması ile doldurdu.

Christina Aguilera, Cee Lo Green, Adam Levine ve Blake Shelton gibi ünlü isimlerin jüri koltuğunda oturduğu The Voice'un Türkiye versiyonunda jüri üyeliğini Hülya Avşar, Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve programın aynı zamanda yapımcısı Acun Ilıcalı birlikte paylaşıyor.

Adayları arkası dönük olarak dinleyen jürinin, sesi beğendiği taktirde koltuğunu çevirip adayla yüzyüze geldiği yarışmada en önemli amaç sesin dış görünüşün gölgesinde kalmaması. Acun'ın yeni yarışması pazartesi günü başlıyor.

ACUN'UN BU YAYIN DÖNEMİNDEKİ PROGRAMLARI

Show TV'nin eğlence işlerinin tamamını kapan Acun Ilıcalı, milyon dolarlar kazanıyor. Bu yıl hem geçen yıldan çok tutan programlarının ikinci versiyonları hemde yeni programlar ile Show'ün yayın akışını ele geçirmiş durumda.

YETENEK SİZSİNİZ: 1 Ekim'de yayına başlayan Yetenek Sizsiniz, cumartesi ve pazar akşamları Show TV'nin prime time'nı kapatmış durumda.

YOK BÖYLE DANS : Bu pazar ise Acun'un geçen yıldan kalma Yok Böyle Dans programının ikinci versiyonu yayına giriyor. Bu programda pazar gecelerini kapatacak.

O SES : Acun pazartesi akşamlarını da boş koymadı. O Ses yarışması ile önümüzdeki pazartesi akşamı Show ekranını doldurdu.

ÇOK OKUNANLAR