TV HABER

Acun Ilıcalı da "buçuk"cu oldu

Acun Ilıcalı, İzmir Karşıyakalıların "buçuk" modasına uydu. Yeni kuracağı spor kanalının ismini "buçuk"lu koydu...

Acun Ilıcalı da "buçuk"cu oldu

TV 8'in patronu ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yeni bir spor kanalı kuruyor. Kanalın ismi dün gece resmen açıklandı.

Edirneli Acun Ilıcalı, İzmir Karşıyakalıların "buçuk" modasına uydu. Yeni kuracağı spor kanalının ismini "buçuk"lu koydu... Yeni spor kanalının isme TV 8.5 olacak.  

Acun Ilıcalı, TV’8’den sonra TV8,5’u da yayına başlatıyor. Spor yayınları yapılanacak kanalda NBA ve 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları olacak.

Acun Ilıcalı’nın yeni kanalı TV8,5 Türkiye – Ukrayna maçı sırasında resmen açıklandı.

Buna göre; 7 Ekim Cuma günü 21.45'te Belçika-Bosna Hersek, 8 Ekim Cumartesi günü 19.00'da İngiltere-Malta ve 21.45'te Almanya-Çek Cumhuriyeti maçları TV8,5’tan naklen yayınlanacak. 

Acun Ilıcalı'nın medya şirketi Acun Medya ve Saran Holding'in medya şirketi Saran Medya ortaklığı ile kurulan spor kanalı TV8.5, test yayınına başladı. TV 8.5, şifresiz olarak 7/24 spor yayını yapacak.

KARŞIYAKALILAR NEDEN "35.5'LUYUZ" DER? 

Karşıyakaspor taraftarları kendilerini anlatırken "35 buçukluyuz" diye tarif eder. Karşıyakalılar, 35.5 derken hem İzmirli olduklarının altını çiziyorlar hem de kendilerini ayrıcalıklı olarak gördüklerini ilan ediyor.

MAÇ ESNASINDA PEŞ PEŞE GELEN FOTOĞRAFLAR

Zepnep Ilıcalı ile resmen boşandıktan soran kızı Melisa'nın annesi Şeyma Subaşı ile ilişkilerini göz önünde yaşamaya başlayan Acun Ilıcalı, Instagram hesabından sürpriz bir paylaşımda bulundu.

İlk olarak Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ve kızları Melisa'yla aynı karede yer aldıkları Survivor adasında çektirilmiş eski bir fotoğrafı Instagram'da paylaştı.



Bu paylaşımdan kısa bir süre sonra da Acun Ilıcalı sevgilisiyle çektiği selfie pozunu paylaştı. 

 

ÇOK OKUNANLAR