RÖPORTAJ

Acun hangi kanalı tercih edeceğini açıkladı!

Acun Ilıcalı, birçok kanaldan teklif aldığını belirtirken projeleri ve reklam filmleri hakkında da açıklamalar yaptı.

Acun hangi kanalı tercih edeceğini açıkladı!

Acun Ilıcalı... Onu ilk olarak spor ve magazin programlarında muhabir olarak gördük. Sonra bir de baktık ki eline mikrofonu almış dünyayı turluyor. O ülke senin bu ülke benim firar edip duruyor. Ama bir süre sonra firardan yorulmuş olacak ki Fear Factor ve Survivor gibi "yerleşik" programlarla ulaşmaya başladı bizlere. Zaman içinde aşinalığı ilerletmiş tanıdık bir ekran yüzü oldu. Ancak asıl çıkışını "Var Mısın Yok Musun" programıyla yaptı kuşkusuz. Hafta içi her gün mavi kutularıyla heyecan fırtınası yaratan program reyting listesinin de zirvesine kuruldu. Ancak her şey yolunda giderken ve "Var Mısın Yok Musun" reyting listesinin zirvesindeki yerini korurken Acun Ilıcalı Türk TV tarihinde belki de hiç görülmemiş bir kararla reyting şampiyonu programa noktayı koydu. Sonrasında yine yeni bir formata sahip Devler Ligi adlı programı yapmaya başladı.

İşte Acu Ilıcalı'nın sözleri...

Basında başka bir kanala geçeceğinize dair de birtakım haberler çıkmıştı...

Ben açıkçası çok teklif aldım. Zaten hayatım boyunca önemli insanlardan çok iyi teklifler alan bir adam oldum. Bu beni mutlu eden çok gurur verici bir şey. Ancak yapı itibariyle inanılmaz evcil bir insanım. Evcil derken, bu kanalda çocuk gibi büyümüşüm, artık bir aile gibi olmuşuz. Bu aileden benim kopmam için, aileden bir ferdin bana ciddi bir yanlış yapması lazım. Ancak yanlış yapılmadığı sürece, hayatım boyunca Show TV her zaman birinci seçeneğim olacaktır.

Peki Acun Medya olarak başka bir kanala proje yapmayı düşünüyor musunuz?

Yapabiliriz. Birçok kanaldan "Bize proje yap" teklifi alıyoruz. Ancak Acun Medya butik bir şirket. Böyle olduğu için de 10 proje yapmak istemiyorum. Bir ya da iki projeyle sınırlı kalmak istiyoruz. Bunun dışında Show TV benim için her zaman öncelikli kanal oldu. Şimdiye kadar önerdiğim hiçbir projeyi de reddetmedi.

Marketing Türkiye

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar