TV HABER

Açelya Akkoyun, hayata gülümsetmeye geliyor...

Sempatik oyuncu Açelya Akkoyun, bundan böyle hafta için hergün yepyeni bir programla 360 TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

Açelya Akkoyun, hayata gülümsetmeye geliyor...

Ekranların sevilen yüzü, güzel oyuncu ve sunucu Açelya Akkoyun yeni bir programın müjdesini verdi...

Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

“AÇELYA ile Gülümse Hayata” da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

Mahallenin Muhtarları, Ekmek Teknesi, Doksanlar gibi başarılı dizilerde rol alan Açelya Akkoyun'un sunduğu programda şaşırtıcı hatalara göz atılacak, sürpriz konuklarla bolca sohbet yapılacak. İki saat sürecek olan program 29 Mayıs'tan itibaren 360 ekranlarında olacak.

Açelya Akkoyun, programın haberini sosyal medya hesabından paylaştığı video ile verdi... Akkoyun programın tanıtım videosunu "Dostlar bir müjdem var! Yepyeni, şahane bir serüvene yelken açtık. Harika bir ekiple, bol enerjili, renkli, hayatınıza tat ve fayda katacak dolu dolu içeriklerle 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren her gün @tv360comtr de saat 12:45'te sizlerle olacağım.  Sakın kimselere söz vermeyin o saatte paylaşacak çok şeyimiz olacak birlikte🤗" notuyla paylaştı...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar