GÜNDEM

Abdurrahman Dilipak görüntüsü ile şaşırttı! Kendine ne yapmış öyle

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, göz tansiyonu için hacamat yaptırdı o anlara ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşarak herkesi şaşırttı.

Abdurrahman Dilipak  görüntüsü ile şaşırttı! Kendine ne yapmış öyle

AKİT gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla şaşırttı. Dilipak'ın paylaştığı fotoğrafları görenler "ne yapmış öyle" demekten kendini alamadı. Abdurrahman Dilipak son dönemde AK Parti belediye başkan adaylarıyla ilgili yaptığı ilginç uyarılarla dikkat çekiyordu.

Abdurrahman Dilipak kendine ne yapmış öyle göz için hacamat yapılır mı?

Abdurrahman Dilipak, hacamat yaptırdı. Göz tansiyonu için hacamat yaptırdığını kaydeden Dilipak, o anlara ilişkin olarak fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Abdurrahman Dilipak kendine ne yapmış öyle göz için hacamat yapılır mı?

Abdurrahman Dilipak'a göz tansiyonu için hacamatı, Başakşehir'de özel bir hacamat kliniği işleten Doç. Dr. Tural Alçelik yaptı.
Dilipak, fotoğraflarına "Turan Alçelik göz tansiyonu için başımdan hacamat uygulaması yaparken baticon+kantarın yağı kullandı. Bir de Kenevir yağı okşatsın :)..." notunu düştü.

Dilipak'a yaptığı hacamatla dikkat çeken Doç. Dr. Alçelik, 20, 21 ve 25 dönem Giresun Milletvekili olarak TBMM'de görev yapmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar