MEDYA KÖŞESİ

Abdurahman Dilipak'tan ilginç iddia! Aramızda dolaşıyorlar dedi ve...

Abdurahman Dilipak, 2019'un tarihin kavşak noktalarından biri olacağını ve 2025 sonrası, tarihin en büyük dönüşümlerinden birinin yaşanacağını söyledi. Dilipak, "Humonoid’ler geliyor, Siborglar (sibernetik organizmalar) aramızda dolaşmaya başladı" dedi.

Abdurahman Dilipak'tan ilginç iddia! Aramızda dolaşıyorlar dedi ve...

Akit yazarı Abdurahman Dilipak, 2019'un tarihin kavşak noktalarından biri olacağını öne sürdü. Dilipak, "Humonoid’ler geliyor, Siborglar (sibernetik organizmalar) aramızda dolaşmaya başladı" ifadesini kullanarak, hayvanlarla konuşulabileceğini iddia etti. 

"2019 ve sonrası sürprizlerle dolu bir dünya vaad ediyor. Yeni dünyada saygın bir yer almak istiyorsak şu cahil, zalim ve ahlaksız adamlardan, rüşvetçi, torpilci heriflerden bir an önce kurtulmamız gerek" diyen Dilipak, "Zamanı elerken" başlığıyla yayımlanan yazısında 2019 ve sonrasında yaşanacak teknolojik ve bilmsel gelişmelerle ilgili enteresan öngürülerde bulundu.

TARİHİN EN BÜYÜK DÖNÜŞÜMÜ YAŞANACAK

 2019 tarihin kavşak noktalarından biri olacağını ve 2025 sonrasında tarihin en büyük dönüşümlerinden birinin yaşanacağını iddia eden Dilipak şu gelişmelerin yaşacağını hatırlattı: Mesela dünya nüfusu yeniden şekillenecek. Para, piyasa, ekonomi, toplumsal hayat, devlet, yerel yönetimler, ordu, istihbarat, hukuk her şey yeniden yapılanacak. Din, ahlak algısı, okul, sağlık, aklınıza gelen her şey. Sahi biz bu büyük değişime ne kadar hazırız!?

BİZ BÖYLE Bİ ALTYAPIYA SAHİP DEĞİLİZ

2019 sonrasında yaşanacak büyük değişim için Türkiye'nin bir altyapıya sahip olmadığını vurgulayan Dipilak ''bu konuda dini, felsefi ve ilmi anlamda bir hazırlığımız da yok.. Henüz bunun eksikliğinin de farkında değiliz'' dedi.

HUMONOİDLER GELİYOR

Dilapak, gelecekte teknoloji sayesinde insanın kendisini kopyalama ve beynine komut verme imkanına sahip olacağını aktararak yaşacakları şöyle sıraladı: ''Humonoid’ler geliyor, Siborglar (sibernetik organizmalar) aramızda dolaşmaya başladı bile.

KENDİNİZİ KOPYALAYABİLECEKSİNİZ

Avatar teknolojisi size kendinizi kopyalama imkanı verecek. Hayvanlarla konuşabileceksiniz. Beyninizi kopyalayabileceksiniz. Beyninizdeki bazı dataları silebileceğiniz gibi data da yükleyebileceksiniz. Beyne komut verip yeni bir böbrek, ya da diş üretmesini sağlayabileceksiniz''

Haber: İnternethaber

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar