MEDYA KÖŞESİ

Abdulkadir Selvi'den VİP çıkışı: Zarrab’ın eşi Gündeş bile kullanıyorsa...

Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz gezisinde yaşananları köşesine taşıdı. Selvi, ABD’de yargılanan Reza Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in bile VİP kullandığını söyledi.

Abdulkadir Selvi'den VİP çıkışı: Zarrab’ın eşi Gündeş bile kullanıyorsa...

Ekrem İmamoğlu ile ilgili Ordu-Giresun Havalimanı’ndaki VİP tartışması devam ediyor. Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bu zamana kadar VİP'i kimlerin kullanıp kullanmadığını yazdı. 

"Geçmişte Erdoğan’ı da VİP’e almamışlardı ama o bunu sorun etmemişti. Erdoğan’ı VİP’e sokmayanlar gün geldi VİP kapısında onun elini sıkmak için sıraya girdi" ifadelerini kullanan Selvi, Bülent Ecevit'in de başbakanlığı döneminde dahi VİP’i kullanmadığını belirtti. 

Abdulkadir Selvi'nin yazısında en çok dikkat çeken bölüm ise Ebru Gündeş örneği oldu. Selvi “Türkiye’yi ABD’de mahkeme huzurunda zor durumda bırakan Reza Zarrab’ın eşi şarkıcı Ebru Gündeş bile VİP’i kullanıyorsa, Ekrem İmamoğlu’nun yaşlı annesinin hürmetine VİP’i kullanmasına izin verilemez miydi? Yoksa Zarrab’dan daha mı tehlikeli” diye sordu. 

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar