KULİS

Abdülkadir Selvi'nin gerçek adresi Hürriyet mi?

15 yıldır görev yaptığı gazetesinden 'Ceketimi ve kalemimi alıp gidiyorum' diyerek ayrılan Selvi'nin yeni adresi neresi oldu?

Abdülkadir Selvi'nin gerçek adresi Hürriyet mi?
GAZETECİLER.COM - ÖZEL İÇERİK

Uzun yıllardır Yeni Şafak gazetesinde Ankara Temsilciliği ve yazarlık olmak üzere bir çok görevde bulunan Abdülkadir Selvi, bugünkü köşe yazısında veda ettiğini duyurmuştu.

15 yıldır görev yaptığı gazetesinden 'Ceketimi ve kalemimi alıp gidiyorum' diyerek ayrılan Selvi'nin yeni adresi neresi oldu?

PEKİ AMA NEDEN AYRILDI?

Kulislerde konuşulanlara göre, Selvi'nin ayrılığı, kendisine yapılan bir transfer teklifi ile olmadı. Selvi Yeni Şafak'ta yaşadığı gerilimlerden dolayı, yazısında dediği gibi "Ceketini alıp" kapıdan çıktı.

Dolayısıyla Selvi'nin bugün gelecek tekliflere göre farklı bir gazete ile anlaşabileceği söylenenler arasında.

Peki o farklı gazeteler hangileri?

HABERTÜRK OLDUĞU İDDİA EDİLDİ AMA...

Selvi'nin sır gibi saklanan transferinin Habertürk gazetesi olduğu iddia edilmişti.  Hatta iddiaya göre, Habertürk'te tıpkı Yeni Şafak'ta olduğu gibi hem Ankara Temsilcisi hem de köşe yazarlığı yapacaktı.

HABERTÜRK O İDDAYI DOĞRULAMADI

Ancak Habertürk ile anlaştığı ileri sürülen Selvi'nin henüz sadece görüşme halinde olduğu, Habertürk gazetesinin de görüştüğü gazetelerden biri olduğu ortaya çıktı.

HÜRRİYET'E Mİ GİDİYOR?

Selvi'nin görüşmekte olduğu diğer gazetenin Hürriyet olduğu medya kulislerinde konuşulmaya başlandı bile. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti hükümeti  ile ilişkileri oldukça gergin olan Hürriyet'in ilişkileri iyileştirebilmek için Selvi'yi, tıpkı Akif Beki'ye daha önce yaptığı gibi kadrosuna dahil etmek istediği konuşulanlar arasında.

HİÇ BİRİ OLMAZSA KARAR

Selvi'nin görüşme halinde olduğu üçüncü adres ise Karar gazetesi. Gezi sürecinden beri çok yakın olduğu ortak imzalı yazılar kaleme aldığı yazarların da yer aldığı Mustafa Karaalioğlu ve arkadaşlarının yeni kurduğu gazeteleri Karar'ın kapılarının Selvi için hiç bir yer olmazsa ve her halükarda açık olduğu ortaya çıktı.

ÇOK OKUNANLAR