GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Abdülkadir Selvi

Yeni Şafak

Abdülkadir Selvi
GAZETECİLER.COM-

“Ön yargıları kırmak atomun çekirdeğini parçalamaktan zordur” diye bir söz vardır ya, benim ki de o hesap.

Kılıçdaroğlu'nun makamına girerken Nil Gülsüm başörtülü olduğu için Kılıçdaroğlu'nun refleksini merak etmedim desem yalan olur.

Çok doğal karşıladı CHP lideri. CHP Genel Merkezi'nde de en ufak bir rahatsızlık hissetmedik. Başörtüsü konusunda çok büyük mesafe almış.

... Hülasa en ufak bir gerginlik hissetmedim. Çok doğal bir hali vardı. Biz kısıtlı zamanı da dikkate alarak, teyplerimizi açınca söyleşiye geçmeden önce ne içeceğimizi sordu.

Soru-cevap konusunda bir kısıtlama ya da herhangi bir ima oldu mu? Hayır. Her şeyi sorduk. Her sorumuza cevap verdi. Hatta kızının eviyle ilgili konuyu kendisi açtı. İstanbul'daki bir evini satıp, kızına küçük bir ev aldıklarını anlattı. Sonunda da, ”Kızım o evi sat dedim” dedi.



Bu satırlar Yeni Şafak yazarı Abdülkadir Selvi'nin köşesinden. Bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı röportajı işte bu satırlar ile anlatıyor Selvi.

Sadece yaptıkları röportajın dikkat çekici yanı ile değil, aynı zamanda Kemal Kılıçdaroğlu'nun "önyargılarını kırdığı" itirafı ile de Yeni Şafak gazesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi günün yazarı oldu.
ÇOK OKUNANLAR