GÜNÜN KÖŞE YAZARI

Abdülkadir Selvi

Yeni Şafak

Abdülkadir Selvi

Yeni Şafak köşe yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü "Kılıçdaroğlu'na o belgeyi Erdoğan mı gönderdi?" isimli köşe yazısıyla, günün köşe yazarı olarak sayfalarımızda yer alıyor.

Selvi, Kılıçdaroğlu'nun dün meclis grubu toplantısında yaptığı "77 milyon kişiyi fişlemişler" çıkışını dayandırdığı savcılık belgesinin içeriğini detaylıca okumuş ve belge içinde savcılığın yaptığı detaylı incelemeye göre asıl mağdur kişinin Erdoğan ve ailesi olduğunu hatırlatmış.

Ayrıca, Paralel yapıya mensup olduğu şüphesi bulunan yetkisiz polis memurlarının Erdoğan'ı dinlemek ve izlemek için Deva 1 ve Deva 2 isimli istihbarat veri tabanı yazılımlarına girip bilgi çaldığını tespit eden savcılık belgesiyle Erdoğan'ın ve AK Parti hükumetinin nasıl suçlanabileceğini sormuş.

Abdülkadir Selvi, sadece başlıklara ve spotlara bakarak manipülatif köşe yazıları kaleme alan meslektaşlarının aksine savcılık belgesini dikkatle incelemiş ve olaya objektif yaklaşmış.

Bu karmaşık dinleme ve fişleme suçlamaları arasında, konunun teknik detaylarını merak edenler içinse bugünkü analiz köşemizde, '77 milyon insanı fişleme' meselesinin iç yüzünü kolay anlaşılabilir bir dille anlatmaya çalıştık, bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

ÇOK OKUNANLAR