GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

A Haber

'Haberin kanalı'

A Haber
Terör örgütü DAEŞ'e katıldıkları iddia edilen İngiliz vatandaşı 3 kızın A Haber'de yayınlanan görüntüleri dünya medyasına manşet oldu. Uluslararası haber kanalları ve yabancı ajanslar, A Haber'in görüntülerini servis etti.

Bu güne kadar hiçbir yayın kuruluşunda görüntüleri yer almayan dünya basınında sadece bir kaç fotoğraftan ibaret olan 3 İngiliz kızın görüntülerine ilk kez A Haber ulaştı.

A Haber'de yayınlanan görüntüler tüm dünyada büyük yankı uyandırdı. Uluslararası haber ajansları ve televizyonlar, gelişmeleri A Haber'den aldıkları görüntülerle izleyicilerine duyurdu.

Deneme

İngiltere'nin en çok takip edilen haber portallarından biri olan Sky News, 3 İngiliz kızın görüntülerine ulaşıldığını yazdı. Haber sitesi, A Haber ekranından çektiği fotoğrafları yayınladı.

Deneme

İngiliz televizyon kanalı BBC, A Haber'in ulaştığı görüntülerden elde edilen fotoğrafları, hem web sitesinde hem de haber bültenlerinde kullandı.

CNN International'da, A Haber'in servis ettiği görüntüleri "Yeni video DAEŞ'e katılmak için evden kaçan kızları gösteriyor" başlığıyla yayınladı.

ÇOK OKUNANLAR