TV HABER

A Haber 45 aydır zirvede

Türkiye’nin zirvedeki haber kanalı A Haber, Temmuz ayında yine izleyicinin ilk tercihi oldu.

A Haber 45 aydır zirvede

Kantar Media Temmuz ayı ölçümlerine göre; Türkiye’nin En Çok İzlenen Haber Kanalı birçok kategoride yine A Haber olurken, üç yılı aşkın süredir zirve yarışındaki yerini korumaya devam ediyor.

Türkiye’nin yerli ve milli kanalı A Haber, günün her saati Türkiye ve dünya gündemine ilişkin haberleri doğru ve hızlı bir şekilde izleyicisine sunuyor.  

 Milli değerlere bağlı ve evrensel değerlere saygılı, ilkeli yayın anlayışı, izleyicisi ile kurduğu güçlü bağ, dinamik kadrosu ve teknik donanımı ile A Haber, sadece bir haber kanalı değil, aynı zamanda kamuoyu nezdinde de güvenilirliğiyle öne çıkan bir marka.

A Haber, Türk siyasi tarihindeki gelişmelere ışık tutan, yılların getirdiği habercilik tecrübesi ve bilgi birikimiyle yapımını üstlendiği belgeselleri, olayları sebepleri ve sonuçlarıyla ilişkilendirerek hazırlanan analiz haberleri ve iz bırakan kişilerin anlatıldığı portreleri izleyicisine sunarken, Türkiye ve dünyadaki gelişmelerin uzman konuklar tarafından yorumlandığı tartışma programları da gündemi belirlemeye devam ediyor.

 MİLLETİN DİRİLİŞ DESTANI A HABER’DEN İZLENDİ

Türkiye, 15 Temmuz destanının yıl dönümünde milyonların meydanlara akın ettiği demokrasi buluşmalarını A Haber’den izledi.

Milletin Diriliş Destanı yayını ile A Haber reytingleri alt üst etti. Birçok kategoride en çok izlenen kanallar arasında yer alan A Haber, tarihi yayınını tarihi bir başarı ile noktaladı. Türkiye ve dünyanın dört bir yanında görev başında olan A Haber ekipleri, 81 milyonun meydanlara döküldüğü gecede, 15 Temmuz destanının sembol adresleri başta olmak üzere, 81 il, 25 ülke, 60 noktadan canlı yayın ve yüzlerce muhabiriyle, milli birlik ruhunu anbean ekrana getirdi.

A HABER TAKSİ HALKIN NABZINI TUTUYOR

A Haber taksi, birbirinden keyifli sohbetlerle ve sımsıcak yolculuklarla, trafiğe çıkıyor ve halkın nabzını yokluyor. Direksiyonda A Haber ekibi, hem vatandaşın görüş ve düşüncelerini alıyor hem de onların isteklerini ve dileklerini kamuoyuyla paylaşıyor.

SÖZ MİLLETİN!

A Haber sokağın nabzını tutmaya devam ediyor. A Haber ekibi İstanbul sokaklarını karış karış geziyor ve mikrofonlarımızı vatandaşa uzatıyor. Vatandaşın gündeme dair birbirinden çarpıcı yorumları ekrana geliyor. Sosyal medyada büyük ilgi gören röportajlar binlerce kişi tarafından izlenmeye devam ediyor.

 

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar