GÜNDEM

61. Grammy Müzik Ödulleri, Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

Müzik dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 61. Grammy Müzik Ödülleri, Türkiye’de Vakko’nun katkılarıyla sadece Power TV’de yayınlanacak.

61. Grammy Müzik Ödulleri, Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacak?

61. Grammy Müzik Ödülleri 10 Şubat’ta Los Angeles’taki Staples Center’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Müzik dünyasının yıldızlarının katılacağı yılın bu en önemli müzik olayına ev sahipliği yapacak olan Türkiye’nin en genç kanalı Power TV, Vakko’nun katkılarıyla, 11 Şubat 03.00’dan itibaren canlı yayınla Los Angeles’a bağlanacak.

İzleyicilerin tüm dünya ile aynı anda bu görkemli şovu takip edebileceği gecede; 30 kategoride müzik ödülleri sahiplerini bulacak. Sadece ödülleriyle değil performansların da konuşulacağı törende; Miley Cyrus, Red Hot Chili Peppers, Post Malone, Cardi B, Camila Cabello, Shawn Mendes, Kacey Musgraves ve Janelle Monae gibi isimler sahne alacak.

61. Grammy Müzik Ödülleri’nin Türkiye’deki yayın hakkını alan Power Group aynı zamanda Türkiye’nin en iyi DJ’leriyle de yayını renklendirecek. Power FM’in tüm DJ’leri, yüzde 100 canlı yayında yorumlarıyla izleyicilerle bir araya gelecek. İzleyicileri #GrammyPowerTV hashtag’i ile yorumlarını sosyal medyada paylaşabilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar