DİZİ DÜNYASI

4N1K Yeni Başlangıçlar FOXplay'de başlıyor!

4N1K’nın merakla beklenen dijital dizisi '4N1K Yeni Başlangıçlar' izleyicisiyle kavuşmaya hazırlanıyor.

4N1K Yeni Başlangıçlar FOXplay'de başlıyor!

Yapımcılığını Fabrika Yapım/Öner Arslanel’in, koordinatörlüğünü Ali Leskay’ın üstlendiği, Hamdi Can Teker’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryosunu Deniz Sokullu ile Onur Dur’un kaleme aldığı 4N1K’nın merakla beklenen dijital dizisi '4N1K Yeni Başlangıçlar', izleyicisiyle kavuşmaya hazırlanıyor.

Ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın 4N1K kitabından uyarlanan, filmleriyle gişede büyük başarı yakalayan hikaye, '4N1K İlk Aşk' dizisiyle çok konuşulmuştu. Şimdi FOXplay üzerinden tekrar izleyiciyle buluşmaya hazırlanan ekibin dijital dizisi '4N1K Yeni Başlangıçlar' için hazırlıklar son hız devam ediyor.

Afiş hazır!

Şubat ayı itibarıyla foxplay.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden ücretsiz izlenebilecek dizinin afişi geçtiğimiz gün görücüye çıktı. Dizinin hayranları tarafından beğenilen afiş, sosyal medyanın gündemi oldu.

Başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş, Berke Bük ve Gökçen Gökçebağ gibi popüler oyuncuların üstlendiği '4N1K Yeni Başlangıçlar'ın ilk bölüm tanıtımı çok yakında yayınlanacak.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar