TV HABER

3N Medya'nın yeni haber kanalının Program Müdürü kim oldu?

Ödüllü isim, 3N Medya'nın yeni haber kanalının kadrosuna katıldı.

3N Medya'nın yeni haber kanalının Program Müdürü kim oldu?

Son dönem büyük bir atılım içerisinde olan 3N Medya'nın yeni haber kanalı kurmak için çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya'nın kuruluş aşamasında olan yeni haber kanalında tepe yönetimi de oluşmaya başladı.

Genel Yayın Yönetmenliği görevini medyanın deneyimli isimlerinden Alican Değer'in yapacağı kanalın Program Müdürlüğü görevine de 25 yıldır sektörde birçok başarılı habere imza atan ödüllü isim Bülent Yılmaz getirildi.

Bülent Yılmaz kimdir?

Bülent Yılmaz, haberciliğe 1994’te Kanal D’de başladı. 2003’te Show Tv Haber Merkezi’ne geçen Yılmaz, bu süre zarfında birçok savaşa tanıklık etti.

İkinci İntifada olarak da bilinen, İkinci Filistin ayaklanması sırasında bölgede bulundu. Bu dönemde tarihe tanıklık eden Yılmaz, akıllara kazınan fotoğraflara imza attı.
Afganistan ve Pakistan iç savaşlarını takip eden Yılmaz, ABD’nin Irak’a müdahalesinde de sınır ötesindeydi, Saddam Hüseyin’in devrilmesine tanıklık etti.

2008’de ABD’ye yerleşen Yılmaz, uluslararası firmalarda çalışı ve 4 yıl boyunca TRT dahil bir çok kanala buradan programlar hazırladı.

Bülent Yılmaz, Türkiye’ye döndükten sonra da televizyon sektöründeki deneyimlerini kullandı ve birçok kanala dış yapım programlar yaptı. Hazırladığı programların yapımcılığını da yönetmenliğini de üstlenen Yılmaz, hazırladığı belgesellerle ödüller aldı.

Bülent Yılmaz son olarak Bizimev Tv’nin teknik kurulumunu üstlendi ve programların içeriklerini belirleyen ekibi yönetti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar