TV HABER

3N Medya'da Başkent trafiği!

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’da haber kanalı hazırlıkları devam ediyor.

3N Medya'da Başkent trafiği!

3N Medya'nın hazırlıkları devam eden yeni haber kanalının genel yayın yönetmeni Alican Değer, İstanbul’da yapılanma sürecinin sonuna geldi.

İstanbul ekibini tamamlayan Değer, şimdi de Ankara için kolları sıvadı.

İSTANBUL’DA GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Alican Değer, rotayı Ankara’ya çevirdi çünkü kanalın İstanbul’daki merkezinde inşaa çalışmaları neredeyse tamam gibi. Mecidiyeköy’deki Profilo Alışveriş Merkezi’nde yürütülen yoğun çalışmada sona gelindi. 1500 metrekarelik alanda, iki ayrı stüdyo yapıldı, haber merkezi ve çalışma alanları tamamlandı, sırada teknik kurulum var ve bu süreç de başlamış gibi görünüyor.

İDDİALI İSİMLER TRANSFER EDİLDİ

Kanalın yapılanma sürecini, İş insanı Necat Gülseven de yakından takip ediyor. Bir yandan dekorasyonla ilgilenen ve süreci takip eden Gülseven, bir yandan da transferleri takip ediyor. Transferlerde deneyimi ön plana çıkaran Gülseven ve Değer, programlar için de özel bir çalışma yapıyor. Program müdürü Bülent Yılmaz, Gülseven ve Değer yeni kanalın program servisine ilk transferlerini yılların televizyoncusu Okan Bayülgen ile yapmışlardı.İddialı isimlerle görüşmeler ise devam ediyor. Kulislerde birçok isim telaffuz ediliyor

ANA HABER BUGA’YA SABAH HABERLERİ GÜLOĞLU’NA EMANET

Alican Değer, ana haber için ünlü ekran yüzü Emre Buga ile anlaşmıştı. Türkiye’nin yeni haber kanalında sabah haberleri de iddialı isimlerden Murat Güloğlu’na emanet edilmişti. Hilal Ergenekon da yeni kanal ile ekranlara dönecek olan isimlerden biri. Ergenekon, gece haberleriyle izleyici karşısına çıkacak

YENİ MEDYA ŞİRKETİ 3N MEDYA

İş insanı Necat Gülseven, 3N Medya ile medya sektöründeki alanını genişletmek istiyor.

3N Medya çatısı altında, Show Radyo ve Radyo Viva’nın yanı sıra Türkiye’nin ilk ve tek ev dekorasyon kanalı olan Bizimev TV de bulunuyor. Yeni Haber kanalı ile birlikte Gülseven, Türk medyasında önemli bir yere sahip olmaya hazırlanıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar