GÜNDEM

3. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından "3. Anadolu Medya Ödülleri Töreni" dün akşam gerçekleşti. Törende pekçok siyasetçi ve gazeteci bir araya geldi.

3. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu

Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından "3. Anadolu Medya Ödülleri Töreni" düzenlendi. Rixos Grand Ankara Hotel'de düzenlenen tören; Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ravza Kavakcı Kan, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, pek çok siyasetçi ve gazetecinin katılımıyla gerçekleşti. 

anadolu medya ödülleri

TURKUVAZ MEDYAYA 8 ÖDÜL 

Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği görkemli gecede Turkuvaz Medya'ya ödül yağdı. SABAH, atv ve aHaber, 8 farklı alanda ödüle layık görüldü. SABAH Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu 'Yılın Ankara Temsilcisi' ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan, SABAH yazarı Hilal Kaplan ise 'Yılın Köşe Yazarı' ödülünü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'dan aldı.

hilal kaplan


'Yılın Haber Kanalı' ödülüne aHaber layık görülürken, televizyon yöneticisi kategorilerinde aHaber Genel Yayın Yönetmeni Abdulhalik Çimen ödül aldı. Her iki ödülü de Çimen'e, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu verdi.

aHaber Haber Müdürü Murat Gener'e ise 'Yılın Televizyon Programcısı' ödülünü AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz verdi.

abdulhaluk çimen

atv Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, 'Yılın Televizyon Ankara Temsilcisi' ödülünü MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya'dan alırken, 'Kim Milyoner Olmak İster' programı 'Yılın Yarışma Programı, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden Deniz Çakır ise 'Yılın Kadın Dizi Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

şebnem bursalı

"İHA DÜNYANIN DÖRT BİR YANINA, 5 KITAYA YAYILDI"

Törende İhlas Haber Ajansı "Yılın Haber Ajansı" ödülüne layık görüldü. Ödülü İhlas Medya Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar'a Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu takdim etti.

batuhan yaşar

DOĞAN MEDYAYA 2 ÖDÜL

Anadolu Yayıncılar Derneği, 3'üncü Anadolu Medya Ödülleri Ankara'da düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Doğan TV Ankara Temsilcisi Hakan Çelik ve Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'da ödüle layık görüldü.

hande fırat

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD DE ÖDÜL ALDI

Anadolu Medya Ödülleri - Yılın en iyi erkek oyuncusu - Payitaht Abdülhamid - Bülent İnal

İŞTE TÖRENDEN BAZI KARELER

mehmet acet

altaş tv

murat kelkitlioğlu

halk bank

nazlı çelik

pelin çift

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar