GÜNDEM

2017'nin 'Altın Kalem'leri belirleniyor

Ekonomi Muhabirleri Derneği, 2017 yılının “Altın Kalem”lerini belirliyor.

2017'nin 'Altın Kalem'leri belirleniyor

Türkiye'nin tüm bölgelerinde görev yapan ekonomi muhabirleri, yazarları ve yöneticilerini aynı çatı altında buluşturan EMD, 10’uncusunu gerçekleştireceği "Altın Kalem Ekonomi Basını Başarı Ödülleri" ile her alandaki en iyi ekonomi haberlerini ödüllendirecek.

Ekonomi gazeteciliğinde, bir gazetecilik örgütü tarafından verilen ilködül olan Altın Kalem; gazete, dergi, televizyon, radyo, internet gibi yayın organlarında yayımlanan ekonomi alanındaki haber ve programları kapsayacak.

Ödüller Gazete-Dergi (Haber/Söyleşi), Ajans (Haber), Televizyon-Radyo (Haber/Röportaj/Program), İnternet Gazeteciliği (Ekonomi haberi), Köşe Yazısı, Yerel Medya (Gazete/Ajans/Dergi/Televizyon), Özden Alpdağ Özel Ödülü gibi alanlarda verilecek. 


Jüri, ödüle aday çalışmaları değerlendirirken, yayınlanan haberin, röportajın ve programın kamuoyunda tartışılması veya süreç içinde değişikliğe yol açması gibi
kriterleri dikkate alacak.

Ödüle aday eserlerin 1 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında yayınlanmış olması gerekiyor. Ödüle aday olmak isteyenlerin, EMD Genel Merkezi'nden ya da internet üzerinden ulaşacakları ödül başvuru formunu eksiksiz doldurması gerekecek.

Meslektaşlarımız ödül için farklı adaylar da gösterebilecek. Başvuru ve aday göstermek için müracaat tarihi 10 Mart 2018 günü saat 17.00 olacak. Ödül Yönetmeliği’ne ve başvuru formuna www.emd.org.tr adresinden ulaşılabilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar