GÜNCEL

Yeni sezonda hayal kırıklığı yaratan diziler hepsi bir bir kaldırıldı

Eylül ayından bu yana büyük umutlarla başlayan ancak jet hızıyla sona eren diziler hangileri? İşte ömrü kısa süren ve kaldırılan dizilerin listesi

Yeni sezonda hayal kırıklığı yaratan diziler hepsi bir bir kaldırıldı - Sayfa 1

Dizi sektörü dur durak bilmiyor. Biri bitmeden diğeri hazırda bekliyor. İlk 5’e giremeyen ise apar topar finalle ekrandan jet hızıyla kaldırılıyor. İşte size Eylül ayından bugüne kadar başlamasıyla bitmesi bir olan yerli diziler...

Yeni sezonda hayal kırıklığı yaratan diziler hepsi bir bir kaldırıldı - Sayfa 2

Gülizar Çağan Irmak’ın büyük sükse yaratması beklenen dizisi de bu sezon ekrana veda etmekten nasibini alan dizilerdendi. Geçtiğimiz Ocak ayında Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimleri buluşturan dizi, bir türlü reytinglerde ilk 3 arasına giremeyince 10. bölümde final yaparak ekrana veda etti.

Yeni sezonda hayal kırıklığı yaratan diziler hepsi bir bir kaldırıldı - Sayfa 3

Babamın Günahları Yapımcılığını ve yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı ‘’Babamın Günahları’’ dizisi de bu yılın şansız yapımlarından biri oldu. Kadir Doğulu ve Melisa Sözen’in başrolünde yer aldığı dizi, reytinglerde ilk 10 arasına dahi giremediği için 4. bölümü ile final yaparak veda etti.

Yeni sezonda hayal kırıklığı yaratan diziler hepsi bir bir kaldırıldı - Sayfa 4

Siyah İnci Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ı yılın çifti olarak göstermesi beklenilen dizi de finalden kaçamadı. Eylül ayının sonunda ekrana gelen dizi ilk 3 bölümde umut vadetse de giderek düşen reytingleri dizinin sonu oldu ve 20. bölümle ekran macerası son buldu.