GÜNCEL

Yaz boyunca hangi dizileri izleyeceğiz?..

Yaz ekranı da yine birbirinden iddialı dizilere emanet... Kimi birkaç bölüm yayınlandı hatta reyting listesinin zirvesine oturdu kimi de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor...

Yaz boyunca hangi dizileri izleyeceğiz?.. - Sayfa 1

Yaz ekranı da yine birbirinden iddialı dizilere emanet... Kimi birkaç bölüm yayınlandı hatta reyting listesinin zirvesine oturdu kimi de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor... Hangi kanalda hangi diziyi izleyeceğiz?.. İşte yaz ekranı dizileri ve konuları...

Yaz boyunca hangi dizileri izleyeceğiz?.. - Sayfa 2

ŞEVKAT YERİMDAR Fox TV'nin yaz döneminde büyük umut bağladığı Şevkat Yerimdar dizisi aslında ilk olarak 2013 yılında karşımıza sinema filmi olarak çıktı. Sinema salonlarında beklediğini bulamasa da filmin ikincisi de çekildi... Aynı Şevkat Yerimdar 2016 yılında ise karşımıza dizi olarak çıktı. Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Cezmi Baskın ve Pascal Nouma gibi isimlerin oynadığı dizi, Fox TV'nin ısrarlı tekrarları sonrası hem tekrar hem de yeni bölümleriyle yayınlandığı günler reyting listesinin zirvesine oturmayı başardı.

Yaz boyunca hangi dizileri izleyeceğiz?.. - Sayfa 3

ADI EFSANE Geçen sezon başlarken izleyiciyi ekran başına çeken bütün isimlerle vedalaşan dizi, parlayan genç kadroyla ve yeni bir hikâyeyle, hayal etmekten korkmayanların öyküsüyle kısa bir aradan sonra dönüyor. Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Hakan Ummak ve Kaan Sevi başrollerde bu kez. Kadroya dahil olan yeni isimler de şöyle: Şenay Gürler, Ferit Kaya ve Simay Barlas. Apansız biten Hakan ve Melis aşkının yerine yepyeni bir aşk geliyor yani. “İkinci devre yeni başlıyor, bu maç bizim olacak” diyor tanıtım. Tribünler maç sonuna kadar tıklım tıklım olsun o zaman. (Kanal D, salı, 20.00)

Yaz boyunca hangi dizileri izleyeceğiz?.. - Sayfa 4

DOLUNAY Tek bir tanıtım görüntüsüyle “Aaa, aynı bilmemne” diye bir diziyi damgalamak yanlış, biliyorum ama ‘Dolunay’ ilk bakışta ‘Kiralık Aşk’ı çağrıştırdı bana. Belki tam da onu çağrıştırsın istendiği içindir. Genç izleyicinin çok sevdiği oyuncular Can Yaman ve Özge Gürel var başrollerde. Japon mutfağını öğrenip kendi lokantasını açmak isteyen genç kız, para kazanmak için varlıklı bir genç işadamının aşçısı olarak işe başlıyor; sonrası da işte çekişme, çatışma, aşk. Lütfen senaryo menstürasyon döneminde vücut ısıları arttığı için suşi yapmaktan men edilen Japon kadınların haklı mücadelesine de değinsin bir ara. (Star, salı, 20:00)