GÜNCEL

Vefasızlığın fotoğrafı Fikret Hakan'ın cenazesinde çekildi...

TÜRK sinemasının en ünlü aktörlerinden Fikret Hakan'ın cenazesinde 'vefasızlığın' resmi çekildi.

Vefasızlığın fotoğrafı Fikret Hakan'ın cenazesinde çekildi... - Sayfa 1

TÜRK sinemasının en ünlü aktörlerinden Fikret Hakan'ın cenazesinde 'vefasızlığın' resmi çekildi. Usta aktör İstanbul Üniversitesi'nde düzenlenen törenin ardından Levent Camisi'ne götürüldü ve orada kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. Üniversitedeki tören vefasızlığın resmini çekti adeta...

Vefasızlığın fotoğrafı Fikret Hakan'ın cenazesinde çekildi... - Sayfa 2

Ünü aktör için İstanbul Üniversitesi'nde tören düzenlendi. Törene son karısı Tijen Kılıç ve kızı Elif Hakan ile torunu Doğa Hakan dışında bir avuç insan katıldı. Fikret Hakan ile bir çok filmde başrol oynayan ünlü sanatçılar da cenazeye katılmadı. Gelenlerin büyük kısmı ikinci rollerde yer alan figüranlar oldu.

Vefasızlığın fotoğrafı Fikret Hakan'ın cenazesinde çekildi... - Sayfa 3

Fikret Hakan'ın eşi Tijen Kılıç ve kızı Elif Hakan gözyaşı döktü.Fikret Hakan'ın cenaze töreninden yansıyan manzara eşi Tijen Kılıç ve kızı Elif Atay'ı da üzdü.

Vefasızlığın fotoğrafı Fikret Hakan'ın cenazesinde çekildi... - Sayfa 4

Cenazede konuşmayı Fikret Hakan'ın tek çocuğu olan Elif Hakan yaptı. Fikret Hakan kızı Elif Hakan üçüncü eşinden dünyaya gelmişti. Fikret Hakan ilk başta tek çocuğunun annesi ile evlenmemişti. Onun yerine ilk eşi olan Lale Sarı ile sürpriz bir kararla dünya evine girmişti. Elif Hakan'ın annesi Neşecan ile ise üçüncü evliliğini yapmıştı.