GÜNCEL

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahnede neden ağladı?

Kenan Doğulu, Harbiye Açıkhava konseri sırasında gözyaşlarını tutamadı. Kenan Doğulu sahnede neden ağladı? Habertürk yazarı Esin Övet yazdı...

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahnede neden ağladı?  - Sayfa 1

Önceki akşam Harbiye'de sahneye çıkan Kenan Doğulu duygu dolu anlar yaşadı. 5 bin kişi yağmur, fırtına dinlemedi ve Kenan Doğulu şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahnede neden ağladı?  - Sayfa 2

Habertürk yazarı Esin Övet bu görüntü karşısında Kenan Doğulu'nun gözyaşlarını tutamadığını, gözyaşlarını seyircisine göstermemek için çaktırmadan silip kulise gittiğini belirtti.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahnede neden ağladı?  - Sayfa 3

İşte Esin Övet'in bugünkü köşesinde kaleme aldıkları: "Bu sene Kenan Doğulu fırtınası esecek ve onun yılı olur" demiştim, yanılmadım. Önceki gün İstanbul’daki fırtına ile Kenan Doğulu fırtınası birbirine karıştı adeta. Sabah erkenden başlayan yağmur öğlen saatlerinde durdu. Ve akşam olması planlanan Kenan Doğulu Harbiye Açıkhava konseri de tam saatinde başladı. Kenan Doğulu 21.30’da sahneye “Issız Ada” şarkısıyla çıktı.

Ünlü sanatçı Kenan Doğulu sahnede neden ağladı?  - Sayfa 4

Konserin ilk yarısına kadar hava gayet iyi gidiyordu ancak ilk yarının sonunda yağmur kendini hissettirmeye başladı. Ve durmadı..