GÜNCEL

Ufak Tefek Cinayetler'in son bomba transferi kim oldu?

Star Tv'nin çok güvendiği dizisi Ufak Tefek Cinayetler bugün yayın hayatına başlıyor.

Ufak Tefek Cinayetler'in son bomba transferi kim oldu? - Sayfa 1

Star Tv'nin çok güvendiği dizisi Ufak Tefek Cinayetler bugün yayın hayatına başlıyor. Fragmanı yayınlandığı andan itibaren ilgiyle beklenen Ufak Tefek Cinayetler yeni birinci bölümüyle ilk kez bugün ekranda olacak. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in konusu ne oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Gelin hep birlikte Ufak Tefek Cinayetleri yakından inceleyelim.

Ufak Tefek Cinayetler'in son bomba transferi kim oldu? - Sayfa 2

UFAK TEFEK CİNAYETLER'İN KONUSU NE? Dört kadın ve dört adam arasında karanlık sırlar, tutkulu bir aşk, yalanlar ve bitmek bilmez bir rekabetin anlatıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile şimdiden merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler’in kadın başrol oyuncularından Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil’in yer aldığı tanıtım karesi büyük beğeni topladı. Makyaj masası önünde birbirinden çarpıcı pozlar veren Ufak Tefek Cinayetler’in güzel dörtlüsü yakaladıkları uyumla da göz doldurdular.

Ufak Tefek Cinayetler'in son bomba transferi kim oldu? - Sayfa 3

GÖKÇE BAHADIR - OYA Hikayenin protagonisti. 1980 doğumlu. Jinekolog. İyi kalpli ve akıllı bir kadın… İyi bir ailede yetişmiş. Geçmişte uğradığı bir iftira sonucu, hayatı değişmiş. Bekar. Çocuğu olmadığı için, hayatı boyunca, ciddi, evliliğe giden bir ilişki kurmaktan kaçınmış. Çocuk özlemi içinde. Adalet duygusu çok yüksek. İhtiyacı olanlara yardım eden, kötülerin cezasını bulmasını gönülden isteyen bir insan. Onun adalet mücadelesini izleyeceğiz.

Ufak Tefek Cinayetler'in son bomba transferi kim oldu? - Sayfa 4

MERT FIRAT - SERHAN Merve’nin eşi. 38 yaşında. İdeal bir eş, ideal bir baba, karizmatik, vicdanlı, mükemmel erkek, mükemmel insan… Hayattaki “ iyiler”in temsilcisi. Harika çocuk olarak büyümüş, hep başarılı olmuş, burslar almış, Londra’da okumuş. Gustosu olan bir adam. İyi giyimden, iyi yemekten ve iyi şaraptan anlıyor. Yaptığı tek hata, Merve’nin tatlı yüzüne kanıp, onunla bir aile kurmuş olması… Oya’yla tanıştığı zaman, yanlış tercihler yaptığını fark ediyor. Oya’yla aralarında, ikisinin de istemediği, yanlış bulduğu bir aşk filizleniyor. Kendini ondan uzak tutmaya çalışsa da, biz aşkın adım adım içine sızışını izleyeceğiz.