GÜNCEL

Ufak Tefek Cinayetler çok daha seksi ve sert olacak!

Yeni sezon başlamasıyla birlikte Ufak Tefek Cinayetler'de izleyiciyi çok daha kanlı olaylar dizisi bekliyor!

Ufak Tefek Cinayetler çok daha seksi ve sert olacak! - Sayfa 1

Star Tv'nin entrika dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in 2. sezona başlamasına sayılı günler kaldı. Bildiğiniz gibi dizinin ilk sezonunda maktül ile katil arasında gidip gelen bir olaylar dizisi yaşadık. Dizinin sezon finaliyle birlikte maktül ile seyirci arasındaki sır perdesi kalktı ve dizide ölen kişinin kim olduğunu öğrendik. Tabi ölen karakterin asıl karakterlerden biri olmaması büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Ufak Tefek Cinayetler çok daha seksi ve sert olacak! - Sayfa 2

Ufak Tefek Cinayetler ilk sezon itibariyle izleyiciyi pek tatmin etmedi ancak yeni sezon tanıtımından çıkardığımız sonuç şu ki bunların hepsi planlı ve daha büyük ve kanlı olayların başlangıcını oluşturuyor. Milliyet Yazarı Sinan Koloğlu da köşesine taşıdığı bu konuyla ilgili bakın ne diyor!

Ufak Tefek Cinayetler çok daha seksi ve sert olacak! - Sayfa 3

DAHA SEKSİ DAHA SERT OLACAK "Geçtiğimiz sezonun, bana göre en iyi dizilerinden ‘Ufak Tefek Cinayetler’, yeni sezona flaş bir fragmanla çıktı. Fonda ‘Ave Maria’ eşliğinde bıçak seti açılıyor. Bonfileler doğranıyor. ”Meğer yaşadıklarımız bir başlangıçmış, kumda oynayan çocuklar gibiymişiz.

Ufak Tefek Cinayetler çok daha seksi ve sert olacak! - Sayfa 4

Bundan sonrası, çok daha fena” diyor Oya’nın sesi. Ekranda El Turco lakaplı Kerim Adil Sağlam karakteri, ön plana çıkıyor. Hatta şöyle boynunu kıtırdatmasıyla nasıl gaddar olabileceğinin işareti geliyor. Hannibal Lector mı yoksa?"