GÜNCEL

TRT ekranlarında "İyilik Zamanı"...

Yeni sezon temasını ‘iyilik’ olarak açıklayan TRT1’de, özel durumu olan çocukların dileklerini yerine getiren yeni programı başlıyor.

TRT ekranlarında "İyilik Zamanı"... - Sayfa 1

Yeni sezon temasını ‘iyilik’ olarak açıklayan TRT1’de, özel durumu olan çocukların dileklerini yerine getiren yeni programı başlıyor. Türkiye’nin her yerinden, hasta, travma geçirmiş, savaş mağduru, yetim, öksüz, ebeveynleri şehit veya gazi olmuş çocukların hayallerini gerçekleştirmeyi hedefleyen ‘İyilik Kulübü’ 22 Ekim Cumartesi günü başlıyor.

TRT ekranlarında "İyilik Zamanı"... - Sayfa 2

Her bölümde bir özel çocuğun hayalini gerçekleştiren ‘İyilik Kulübü’nde amaç sadece tek bir hayali gerçekleştirmek değil. Çocuklara yaşamak zorunda kaldıkları zorlukları unutturacak, hayatlarında fark yaratacak ve belki yıllar sonra bile hatırladıklarında mutlu olacakları bir gün geçirtmek. Bu sayede yaşadıkları travmaları atlatmalarına katkı sağlamak.

TRT ekranlarında "İyilik Zamanı"... - Sayfa 3

Çocukların hayalleri gerçekleştirilirken, her aşamada uzmanların görüşü alınan program, tek sunucu yerine üç kişiden oluşan bir ekip tarafından sunuluyor. Ekip ruhu ve sosyal sorumluluk bilinciyle büyük bir emekle hazırlanan programın ekran yüzleri ise Işık Yönt, Ömer Fırat Köker ve Cansın Bezircilioğlu olacak.

TRT ekranlarında "İyilik Zamanı"... - Sayfa 4

22 Ekim'de ekranlara gelecek ilk İyilik Kulübünde, 15 yaşındaki Esmanur Kılıçtaş'ın dileğini yerine getiriliyor. Kemik kanseri tedavisi gören Esmanur’un dileği; annesi ve babası ile İstanbul Boğazı’nda bir gün geçirmekti. Esmanur’un dileğini öğrenen ekip, yaptığı toplantı ile Esmanur’a hayal ettiğinden daha fazlasını yaşatarak mutlu bir gün geçirmesini sağlıyor.