GÜNCEL

Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi final yapıyor

Star TV kanalının büyük umutlarla yayına aldığı Börü dizisi final yapıyor. Dizi Çarşamba günü 6. bölüm ile final yapacak.

Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi final yapıyor - Sayfa 1

Star TV'nin güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizisi Börü, final kararı aldı. Türk televizyonunun son dönemlerdeki en kaliteli dizilerinden biri olan Börü, 6 bölümlük serüveninin televizyon için sonuna geldi. STAR TV ekranlarında Çarşamba günü son bölümü yayınlanacak olan dizide 15 Temmuz darbe girişiminin konu alınacağı yayınlanan fragmanla ortaya çıktı.

Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi final yapıyor - Sayfa 2

Star TV'nin iddialı yapımı Börü, birer saatlik 5 bölümü her çarşamba Star TV'de yayımlanacak. 6. bölüm yani son bölüm ise sinemalarda yayımlanacak.

Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi final yapıyor - Sayfa 3

BÖRÜ NEDİR? Dizinin yayınlanan ilk ön izlemesinde Börü'nün anlamı da açıklandı: "Aklına gelen soruyu biliyorum, neden Börü? Orta Asya mitolojisinde Türklerin koyduğu bir ad. Sürüyü koruyan ama sürüden sonsuza kadar uzakta durması gereken kurt.

Star TV'nin büyük umutlarla başlayan dizisi final yapıyor - Sayfa 4

Biz toplumun iyiliği için kendini tüketenleriz. Kahraman değiliz, çoğumuz huzursuz, mutsuz, yapayalnız... Yalnızca amacımız kutsal. Gecenin karanlığında sürü zayıf düştüğü an onları parçalamak isteyen canavarları durdurmak!