GÜNCEL

Spectral filminin olay görüntüsü o sahnedeki Erdoğan mı?

Hollywood yapımı Spectral filmindeki bir kare olay yarattı. Spectral filmindeki o sahnede sisin içinden çıkan yüzün Recep Tayyip Erdoğan olduğu söyleniyor.

Spectral filminin olay görüntüsü o sahnedeki Erdoğan mı? - Sayfa 1

Hollywood yapımı Spectral filmindeki bir kare olay yarattı. Spectral filmindeki o sahnede sisin içinden çıkan yüzün Recep Tayyip Erdoğan olduğu söyleniyor. ABD film ile dünyaya subliminal mesaj mı yayıyor? TRT1'de program yapan Pelin Çift olay yaratan filmin o sahnesini gündeme getirdi. Spectral filminin 01:36:20 dakikasındaki sahne ABD ordusunun yok ettiği düşman figürünü gösteriyor. Sisler içinden bir anlığına çıkan yüz Recep Tayyip Erdoğan'a fazlasıyla benziyor.

Spectral filminin olay görüntüsü o sahnedeki Erdoğan mı? - Sayfa 3

Pelin Çift ile gündem ötesi programında ekrana getirilen bu görüntüler Spectral filminin o sahnesinden. Sisin içindeki yüz gerçekten de Recep Tayyip Erdoğan'a çok benziyor. Pelin Çift de bu kanıda. Olayın subliminal mesaj olduğu söyleniyor. Spectral filmindeki Erdoğan görüntüleri kadar filmin konusu da hayli çarpıcı. ABD çok fazla askeri yatırım yaptığı bir ülkeyle sorunlar yaşamaya başlıyor. Film işte bu ülkeyi ve o ülkedeki gizli 'düşmanı' anlatıyor.

Spectral filminin olay görüntüsü o sahnedeki Erdoğan mı? - Sayfa 4

Spectral filminin konusuna göre ABD askerleri sorun yaşadıkları o 'düşman' ülkeyi işgal etmek için bir plan hazırlıyorlar. Ancak söz konusu ülkede görülmedik bir düşmanla savaşıyorlar. Bu düşman öyle ki ancak özel cihazlarla görülebiliyor. Bunun için de elektromanyetik silahlar kullanıyor ve düşmanlarını görüntülüyorlar. En sonunda bu görünmez düşmanların hepsini öldürüyor. İşte o sırada görünmez düşmanan görüntüsü beliriyor. Tam 12 saniye sürüyor bu sahne. ABD düşmanı olarak gösterilen görünmez kişi Erdoğan olarak subliminal mesajla zihinlere veriliyor.