GÜNCEL

Sözcü yazarı Mehmet Türker toprağa verildi...

Cumartesi günü hayatını kaybeden Sözcü gazetesi yazarı Mehmet Türker, Teşvikiye Camisinde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu'da toprağa verildi.

Sözcü yazarı Mehmet Türker toprağa verildi... - Sayfa 1

Cumartesi günü hayatını kaybeden Sözcü gazetesi yazarı Mehmet Türker, Teşvikiye Camii’nde düzenlenen törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı...

Sözcü yazarı Mehmet Türker toprağa verildi... - Sayfa 2

Türker için ilk tören Teşvikiye Camii’nde düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına Türker ve Sözcü ailesinin yanı sıra siyasetçisinden, vatandaşına çok sayıda kişi katıldı.

Sözcü yazarı Mehmet Türker toprağa verildi... - Sayfa 3

Babasının tabutu başında annesi Sevim Türker ile taziyeleri kabul eden kızı Meltem Taşdemir “Diyecek söz bulamıyorum. Herkes Mehmet Türker’i ben babamı kaybettim” dedi. Hayat arkadaşının tabutu başından bir an olsun ayrılmayan ve güçlükle konuşan eşi Sevim Türker ise “48 yıllık eşimdi… Canımdı… Her şeyimdi. Babamdı, arkadaşımdı… Diyecek söz bulamıyorum. Çok güzel günler yaşadık. Benim için çok zor olacak ama Allah dayanma gücü versin” diye konuştu.

Sözcü yazarı Mehmet Türker toprağa verildi... - Sayfa 4

METİN YILMAZ: ATATÜRKÇÜ KESİMİN BAŞI SAĞOLSUN Sözcü Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz ise “Çok değerli bir insandı. Türk basınının acı bir kaybıdır. Basın camiasının ve cumhuriyetçi, Atatürkçü kesimin başı sağolsun. Biz de şok olduk. Beklemediğimiz bir şeydi. Sağlık açısından kendisine bakan bir ağabeyimizdi. Yaşamına çok dikat ederdi. Disiplinliydi. Maaalesef Allah’tan gelen bir şey. Allah rahmet eylesin diyorum. Sözcü ailesinin de başı sağolsun” dedi.