GÜNCEL

"Sokağa çıkınca reytingi hissettim..."

Atv’nin ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde dört çocuklu bir anneyi canlandıran Deniz Bolışık, aldıkları yüksek reytingi, sokakta hissettiğini söyleyip ekledi: Öyle ki artık beni yolda görenler ‘Kanatsız Kuş’ diye sesleniyorlar

"Sokağa çıkınca reytingi hissettim..." - Sayfa 1

Atv’nin ‘Kanatsız Kuşlar’ dizisinde dört çocuklu bir anneyi canlandıran Deniz Bolışık, aldıkları yüksek reytingi, sokakta hissettiğini söyleyip ekledi: Öyle ki artık beni yolda görenler ‘Kanatsız Kuş’ diye sesleniyorlar. Deniz Bolışık, 'Kanatsız Kuşlar' dizisindeki 'Nefise' karakteriyle kısa sürede büyük başarı yakaladı. Sokakta kendisine dizinin adıyla seslendiklerini söyleyen güzel oyuncu, GÜNAYDIN'ın sorularını yanıtladı...

"Sokağa çıkınca reytingi hissettim..." - Sayfa 2

- 'Kanatsız Kuşlar', yaz sezonunda ekrana gelen bir dram dizisi. Bu projeyi kabul etmenizin sebebi neydi? - Açıkçası komedi içimde kalmış bir şey ama bir şekilde drama çekiyorlar beni. İnşallah öyle kalmaz. Yapımcı Şebnem Hanım'la (İlker) görüştük, onlar beni bu rol için düşünmüş. Hikaye çok ağır başladı ama aralara renk kattık. Daha da renklenmesini istiyorum. Hatta üçüncü bölümde biraz komedinin hissedildiği yerler oldu. 'Azime' karakterinde de çok ciddi bir komedi hali var. Dram çekiyoruz ama sette epey gülüyoruz.

"Sokağa çıkınca reytingi hissettim..." - Sayfa 3

- 'Ağla' deyince ağlayabilir misiniz? - Kimsenin 'ağla' diye bir direktifi yok. Sahnenin getirdiği bir durum oluyor, içsel bir şey. Bazen bir yerde ağlamam gerektiğine inanıyorum. Sahnenin içindeki durumu hissetmeye çalışıyorum.

"Sokağa çıkınca reytingi hissettim..." - Sayfa 4

SOKAĞA ÇIKIP REYTİNGİ HİSSETTİM - Dizi kısa sürede çok sevildi. Dışarıda nasıl tepkiler alıyorsunuz? - Uzun zamandır set yoğunluğundan dışarı çıkamadım, dün ilk defa dışarıdaydım. Reytingi hissettim gerçekten. Beni tanımıyorlar, 'Kanatsız Kuşlar' diye sesleniyorlar. Bu çok heyecan veriyor.