GÜNCEL

Sinema Güzeli Yarışması finalistleri belirlendi

Yeşilçam'a çok sayıda oyuncu kazandıran efsane yarışma geri dönüyor... 1. Sinema Güzeli Yarışması'nın 14'ü kadın, 14'ü de erkek 28 finalisti belirlendi...

Sinema Güzeli Yarışması finalistleri belirlendi - Sayfa 1

1.Sinema Güzeli Yarışması’nın finaline katılacak 14'ü kadın, 14'ü de erkek 28 isim belli oldu. Efsane yarışmanın yıllar sonra düzenlenen yeni versiyonu Yeşilçam’a yeni kral ve kraliçesini kazandıracak. Finalistler kampa girerek bir haftalık yoğun bir eğitimden geçirilerek final gecesine hazırlanacaklar.

Sinema Güzeli Yarışması finalistleri belirlendi - Sayfa 2

Film-San Vakfı’nın manevi katkılarıyla gerçekleştirilen “1.Sinema Güzeli Yarışması”nda adaylar zorlu bir eleme sürecinden geçti ve finalistler belirlendi. Önceki gün Ataköy / Wow İstanbul Hotel & Convention Center’de gerçekleşn basın toplantısı ile yarışmanın belirlenen 14 kadın ve 14 erkek finalisti objektifler karşısına geçtiler.

Sinema Güzeli Yarışması finalistleri belirlendi - Sayfa 3

Başvuruda bulunan binbeşyüz kişi arasından özenle seçilen genç yetenekler, 22 Mart’ta Ataköy / Wow İstanbul Hotel & Convention Center’de yapılacak büyük final gecesi öncesi basın toplantısında kendilerini tanıtılar.

Sinema Güzeli Yarışması finalistleri belirlendi - Sayfa 4

Finalistlerin tanıtım toplantısına jüri üyesi ve ünlü sinema oyuncusu Salih Güney’de katılarak finalistlere destek oldu. Kendisinin akademik eğitim alarak oyuncu olduğunu belirten Salih Güney “Ben bir yarışma ile üne kavuşmadım ve oyuncu olarak seçilmedim. Ciddi bir eğitim aldım. Ancak bu tür yarışmalara da karşı değilim. Gençlere fırsat verilmesini destekliyorum. Elinize geçen bu fırsatı iyi değerlendirin ve hocalarınızdan öğrenebildiğiniz kadar öğrenin” dedi. Salih Güney final gecesi erkek finalistler arasından kendi oyu ile bir de “Sinemanın Prensi” adı altında tahtını devredecek ismi de belirleyecek. Yarışmacılarla selfie yapan ünlü oyuncu daha sonra üç saat süren bir eğitim konuşması yaptı. İşte dereceye giren isimlerden bazıları: