GÜNCEL

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'da seyirciyi ters köşeye yatıran final sahnesi

Çukur dizisinin 2. sezon ilk bölümünde Selim sürprizi yaşanırken Cumali Koçovalı ve Karakuzular fırtınası esti. Yeni sezon ilk bölüm finalinde ise seyirci ters köşeye yatırıldı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'da seyirciyi ters köşeye yatıran final sahnesi - Sayfa 1

Çukur 17 Eylül Pazartesi akşamı nefes kesen bölümüyle yeni sezona başladı. Çukur yeni sezon ilk bölümünde Cumali Koçovalı ve Karakuzular fırtınası esti. Çukur'un yeni sezonda Necip Memili'nin canlandırdığı Cumali karakteri diziye bomba gibi girdi. Cezaevinden firar eden Cumali intikam için Çukur'a dönerken, mahalle ise tamamen Karakuzular'ın hakimiyetine geçti. Yeni sezon ilk bölüm finalinde ise Selim sürprizi yaşandı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'da seyirciyi ters köşeye yatıran final sahnesi - Sayfa 2

YENİ BİR SAYFA AÇILDI: Çukur’un darmaduman olmuş sokaklarında yeni bir sayfa açıldı ve Karakuzular hükmetmeye başladı. En büyük ağabey olan Cumali Koçovalı'yı ortadan kaldırmaya kararlı olan Çeto ve Mahsun, bunun için Kahraman bebeğin annesi Feride'ye şantaj yaptı. Bu esnada Cumali'nin demir parmaklıklardan kurtulduğu anlar heyecanı artırdı. Saadet’i geri almak için Çeto’yla anlaşma yapan Vartolu ekran başındakileri şaşkınlığa uğrattı. Beklenmedik saldırı sonrası aklını yitiren Aliço'nun akıl hastanesinde kendisini ziyaret eden Yamaç ve Sena'yı fark etmemesi ise izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'da seyirciyi ters köşeye yatıran final sahnesi - Sayfa 3

VARTOLU, SAADET'İ KURTARMA PEŞİNDE: Vartolu'nun sevdiği Saadet'in ise mahalleyi ele geçiren Karakuzular tarafından kaçırılarak rehin tutulduğu ortaya çıktı. Vartolu, rehin tutulan Saadet'e bir şey olmaması için, Karakuzular için uyuşturucu üretmeye başladı. Diğer yandan ise Meke ve Celasun'un ölmediği ve mahallede Karakuzular'a pay vererek iş yaptıkları ortaya çıktı.

Show TV’nin fenomen dizisi Çukur'da seyirciyi ters köşeye yatıran final sahnesi - Sayfa 4

İDRİS BABA ÖLDÜ MÜ?: Çukur sezon finalinde, İdris Koçovalı, Emmi ve Paşa bir mekanda saldırıya uğramıştı. Kurşunların hedefi olan Emmi, Paşa ve İdris Koçovalı yeni sezonda görülmedi. Dizinin üç önemli isminin ölüp ölmediği ise henüz belli olmadı.